Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Judith 16:11, 27 lis 2023

O mamo! Ale zima! Pięknie jest nad Twoim bajorkiem!
A białasy jak zgodnie sobie leżą i obserwują biały świat .
An_na 19:05, 27 lis 2023

Piękna zima!
Zwłaszcza jak słonko przyświeca.
Białaski jakie grzeczne ♥️
Alija 20:14, 27 lis 2023

TAR napisał(a)
zimy troche zostawie

milego zimowania

Piękne zimowe zdjęcia, a to jest po prostu cudne, dwa słodziaki zajęły dogodne pozycje i obserwują zimę.
Gruszka_na_w... 21:13, 27 lis 2023

Na jednej stronie wątku takie cudowne kontrasty pogodowe; od złotej jesieni po biel.
Białasy kradną całe show! Ale zaokienne widoki są równie zachwycające.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
TAR 09:27, 28 lis 2023

Judith napisał(a)
O mamo! Ale zima! Pięknie jest nad Twoim bajorkiem!
A białasy jak zgodnie sobie leżą i obserwują biały świat .
noo pieknie, na pewno lepiej niz ciemnosc i plucha, dla mnie moglby ten snieg polezec do stycznia jak juz dzien sie wydluzy a potem od razu wiosna , bialasy jak to bialasy rozwalaja system

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Na jednej stronie wątku takie cudowne kontrasty pogodowe; od złotej jesieni po biel.
Białasy kradną całe show! Ale zaokienne widoki są równie zachwycające.

No wlasnie taki lekki szok, jednego dnia kolorowo a tu nagle bialo. Wczoraj nam jeszcze dosypało i przymrozilo. o 3 w nocy jak zwykle obowiazkowe wyjscie z seniorem i sie wystraszylam, cos za ogrodzeniem "chrupalo" i ani troche sie nie balo swiatla od domu ani latarki.

A maluchy sa zachwycone zima i sniegiem, jak dzieci radosne biegaja po najwiekszych zaspach. Jedynie powrot do domu w soplach uswiadamia, ze im jednak zimno

An_na napisał(a)
Piękna zima!
Zwłaszcza jak słonko przyświeca.
Białaski jakie grzeczne ♥️

Aniu a u Ciebie śniegu nie ma? Bialaski grzeczne??? Chwilowo padły po ganianiu i bitwach

Alija napisał(a)

Piękne zimowe zdjęcia, a to jest po prostu cudne, dwa słodziaki zajęły dogodne pozycje i obserwują zimę.

no tak musza i one kiedys odpoczac a te dwa szkraby uwielbiaja obserwowac co dzieje sie na zewnatrz, ptaki, przechodzacych ludzi, inne zwierzaki. zawsze tez powiadomia co sie dzieje na zewnatrz i juz rozróżniam po zachowaniu i rodzaju szczekniecia czy akurat chodzi jakis zwierzak czy spacerowicz.
GingerO 15:57, 28 lis 2023

Witam, pisałam już wiadomość prywatną w tej sprawie. Czy może pani wuslac/podać namiary na polecana przez panią szkółkę drzew i krzewów? Dopiero tworzę ogród, pozdrawiam!
TAR 18:32, 28 lis 2023

Ginger, postaram sie odpisac wkrotce. Nie zauwazylam privka. Pozdrawiam.
Margo2 22:33, 01 gru 2023

Zdjęcie psiaków jest rewelacyjne. I to ostatnie i to, na którym bronią Pani przed intruzem
TAR 13:39, 15 gru 2023

jakies ptaki sfotografowalam, szkoda ze nie w masie ale przynajmniej wiadomo kto jest kto, na poczatku w karmniku sikorki urzeduja, licze na inne ptaki. pierwszy raz mam sikorki czubatki, ale nie udalo mi sie zrobic im zdjecia, sa za szybkie.

Czarnogłowka

Modraszka

Sosnówka

Bogatki

Kowalik - mam ich naprawde sporo. i wcale sie nie boja

Helen 14:35, 15 gru 2023

Cudowne wszystkie
Macham