Na jednej stronie wątku takie cudowne kontrasty pogodowe; od złotej jesieni po biel.
Białasy kradną całe show! Ale zaokienne widoki są równie zachwycające.
noo pieknie, na pewno lepiej niz ciemnosc i plucha, dla mnie moglby ten snieg polezec do stycznia jak juz dzien sie wydluzy a potem od razu wiosna , bialasy jak to bialasy rozwalaja system
No wlasnie taki lekki szok, jednego dnia kolorowo a tu nagle bialo. Wczoraj nam jeszcze dosypało i przymrozilo. o 3 w nocy jak zwykle obowiazkowe wyjscie z seniorem i sie wystraszylam, cos za ogrodzeniem "chrupalo" i ani troche sie nie balo swiatla od domu ani latarki.
A maluchy sa zachwycone zima i sniegiem, jak dzieci radosne biegaja po najwiekszych zaspach. Jedynie powrot do domu w soplach uswiadamia, ze im jednak zimno
Aniu a u Ciebie śniegu nie ma? Bialaski grzeczne??? Chwilowo padły po ganianiu i bitwach
no tak musza i one kiedys odpoczac a te dwa szkraby uwielbiaja obserwowac co dzieje sie na zewnatrz, ptaki, przechodzacych ludzi, inne zwierzaki. zawsze tez powiadomia co sie dzieje na zewnatrz i juz rozróżniam po zachowaniu i rodzaju szczekniecia czy akurat chodzi jakis zwierzak czy spacerowicz.
Witam, pisałam już wiadomość prywatną w tej sprawie. Czy może pani wuslac/podać namiary na polecana przez panią szkółkę drzew i krzewów? Dopiero tworzę ogród, pozdrawiam!
jakies ptaki sfotografowalam, szkoda ze nie w masie ale przynajmniej wiadomo kto jest kto, na poczatku w karmniku sikorki urzeduja, licze na inne ptaki. pierwszy raz mam sikorki czubatki, ale nie udalo mi sie zrobic im zdjecia, sa za szybkie.
Czarnogłowka
Modraszka
Sosnówka
Bogatki
Kowalik - mam ich naprawde sporo. i wcale sie nie boja