Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrod nad bajorkiem

Ogrod nad bajorkiem

Judith 11:32, 22 cze 2025

TATciu, a jakiś fotki ze spotkania będą?
TAR 12:32, 22 cze 2025

Judith. No nie bedzie, bo zaaferowane gadaniem, lazeniem, zapomnialysmy cyknac cokolwiek. Nie wiem, moze Jola cos fotneła. Tak to jest jak zbiora sie peple i nie moga sie nagadac

Małgo. Romek oberwal niepotrzebne liscie,galazki, wilki. Pokazal mi co mam robic jak pomidorek sie pokaze. Poradzil by dolne liscie oberwac by nie lezaly na ziemi bo choroba od tego idzie. Nie wiedzialam. Ucze sie nadal i cenne rady jak gabka wchlaniam. To bardzo cenne rady dla takiego swiezaka jak ja.

Asia, jestes blisko. Zapraszam w weekendy. 26 lipca ogrod A.Hubeny Zukowskiej znowu bedzie otwarty. Moze tam uda sie spotkac pomorzankom, bo powiem Wam szkoda, ze jest tak nas tu duzo a problemem sa spotkania
Basieksp 15:57, 22 cze 2025

No to teraz ja, mała relacja ze spotkania, ale bez zdjęć, sama nie wiem dlaczego? Odwiedzilismy ten klimatyczny ogród z Romkiem, podziwiałam, dużo nie mówiłam, bo co tu komentować jak wszystko takie piękne Zacznę od podziękowań dla gospodarzy, bardzo sympatyczni, dziewczyny tez bardzo miłe Ogród, już sama okolica zachwyca Lasy, dużo zieleni, cisza, pełen relaks. I wśród tych leśnych drzew wplecione rabaty z klonami, juddaszowcami i całą resztą roślin. Tak jakby od niechcenia, nie zakłócając naturalnego klimatu tego ogrodu i otoczenia Dla mie idealne miejsce do wyciszenia się, piękne miejsce stworzyliście A na koniec wisieńka na torcie, dwa przesłodkie, białe mordki do głaskania za uszkiem Pozdrawiamy serdecznie
TAR 16:27, 22 cze 2025

Basiu. Milo bylo Was goscic. Kurka to standard, ze nikt u mnie zdjec nie cyka
TAR 16:29, 22 cze 2025

Ja dzis przemieszczalam sie z tarasu na podcien i z powrotem, lenistwo na maxa

mrokasia 16:58, 22 cze 2025

TAR napisał(a)
Basiu. Milo bylo Was goscic. Kurka to standard, ze nikt u mnie zdjec nie cyka

No proszę Cię, Ty cykasz takie foty, że nie śmiałyśmy robić zdjęć .
Aniu, bardzo dziękuję za gościnę. Masz cudowny ogród i dom! Zakochałam się!
TAR 17:09, 22 cze 2025

No wiesz. Nic na pamiatke? Dojechalyscie juz do domku?
Bardzo sie ciesze, ze przyjechalyscie. A dzis patelnia. Podcien daje rade. Ruszylam sie tylko zeby kawe zrobic. I z bialaskami przykimalam biale padly.
Miskantowo 17:18, 22 cze 2025

TAR napisał(a)
Ja dzis przemieszczalam sie z tarasu na podcien i z powrotem, lenistwo na maxa

Cudna naparstnica
Miskantowo 17:23, 22 cze 2025

Zazdraszczam spotkania

Może następnym razem uda mi się dołączyć choć u mnie kiepsko z kwestiami transportowymi.
Super musi być spotkanie kiedy wszyscy są ogrodowo zakręceni…

U mnie też dzis cieplutko.
Zewszad dobiegaja mnie odgłosy grillujacych sasiadow oraz ich latorośli szalejących w basenikach.
Cóż, taki urok mieszkania tuz pod miastem i domu na malej działce.
Moze to i dobrze, ze nie widzialam tej Twojej sielanki z wielkim i pięknym ogrodem.
TAR 18:38, 22 cze 2025

Miskantowo napisał(a)

Cudna naparstnica

Dostalam od Joli Aprilowej jak zakladalam ogrod. Rozsialy sie po calym ogrodzie. Teraz sa naprzeciw rabaty, w ktorej pierwotnie byly posadzone. Pare siewek zawedrowalo na tyl i na przod domu.