Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przy ścieżce

Przy ścieżce

GorAna 19:17, 12 gru 2025

Wiktorio, ależ ciekawe miejsca zwiedzałaś
Lubię takie ogrody, gdzie jest wszystko opisane, można się świetnie zainspirować
Dziękuję za ciekawą relację☺️
darkowa 21:14, 12 gru 2025

Dziękuję za możliwość zobaczenia ogrodu
Ile wspaniałych inspiracji
vita 14:50, 15 gru 2025

Joku napisał(a)
Znowu pojawiła się ferula , ta sama co na poboczach dróg czy jakaś szlachetniejsza?
Wspaniała relacja i jaka dociekliwość i nagromadzenie wiadomości. Podziwiam.

Pamiętasz moje zauroczenie ferula Nie, ta z OB Padwa to inny gatunek, chociaż nic nie przebije piękna F. communis Dziękuję Jolu, podziw to chyba za duże słowo? Ale mniej więcej rozumiemy się, bo też odwiedzasz różne miejsca i zdajesz relacje, obserwujesz i dokumentujesz Mamy podobne potrzeby zwiedzając ciekawe miejsca
vita 14:55, 15 gru 2025

GorAna napisał(a)
Wiktorio, ależ ciekawe miejsca zwiedzałaś
Lubię takie ogrody, gdzie jest wszystko opisane, można się świetnie zainspirować
Dziękuję za ciekawą relację☺️

Cieszę się Aniu, że zerknęłaś Tak, wizyty w ogrodach botanicznych, zwłaszcza takich jak w Padwie, są dużą inspiracją. Wizyta krótka w moim wypadku, ale fotek zrobiłam dużo, zimą będzie czas na analizy i takie różne rozważania. Bardzo się cieszę, że doceniłaś, dziękuję
vita 14:57, 15 gru 2025

darkowa napisał(a)
Dziękuję za możliwość zobaczenia ogrodu
Ile wspaniałych inspiracji

Krysiu Cieszę się, że Ci się spodobało
Wafel 15:51, 15 gru 2025

Dzięki za relację, ciekawe miejsca
Margo2 21:54, 15 gru 2025

Wycieczka super, chociaż ja nie lubię ogrodów botanicznych.
Wole zdecydowanie ogrody prywatne.
Albo takie jak sa w Anglii przy posiadłościach.
Wolę kompozycję, niż same rośliny.
Ty zawsze lubiłaś oryginalne rośliny. Masz ich sporo u siebie.
Myślałam, że w lipcu uda mi się znowu Cie odwiedzić, bo będę w Nałęczowie, ale chyba nie dostanę tyle urlopu w tym czasie.
sierika 21:38, 17 gru 2025

Podpinam się pod preferencje Gosi ale gdybym miała możliwość być w takim ogrodzie to jak najbardziej. Relacja przednia i czekam na ciąg dalszy, poznawanie jest ekscytujące.
Ja też będę w Nałęczowie, Gosia no postaraj się o ten urlop, hehehehe.
vita 20:10, 18 gru 2025

Wafel napisał(a)
Dzięki za relację, ciekawe miejsca

Miło czytać Asiu Staram się tutaj uwiecznić wrażenia, zachować na fotkach to, co mnie najbardziej zainteresowało. Kiedyś to będzie miłe wspomnienie
vita 20:21, 18 gru 2025

Margo2 napisał(a)
Wycieczka super, chociaż ja nie lubię ogrodów botanicznych.
Wole zdecydowanie ogrody prywatne.
Albo takie jak sa w Anglii przy posiadłościach.
Wolę kompozycję, niż same rośliny.
Ty zawsze lubiłaś oryginalne rośliny. Masz ich sporo u siebie.
Myślałam, że w lipcu uda mi się znowu Cie odwiedzić, bo będę w Nałęczowie, ale chyba nie dostanę tyle urlopu w tym czasie

Ja wolę botaniczne i same rośliny Prywatne, zwłaszcza angielskie ogrody są poza moimi możliwościami. Zdarzało się, że miałam możliwość udziału w zbiorowej wycieczce do UK, ale to nie dla mnie. Jeszcze trochę oryginalnych roślin u mnie rośnie, czasami zastanawiam się jak udaje mi się zestawiać te rośliny aby na zdjęciach tworzyły w miarę harmonijne kompozycje?
To szykuje się spotkanko