Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przy ścieżce

Przy ścieżce

Kordina 19:52, 23 sty 2026

vita napisał(a)

Mirka dziękuję Początek nowego roku był dla mnie wyjątkowo trudny, ledwo się pozbierałam. Jak dobrze, że jest Ogrodowisko i jesteście Wy Może krok po kroku wrócę do normalności i do tych wszystkich radości, które ono daje....

Wrócisz, już wracasz, tylko chwilowo byłaś na tej niższej amplitudzie, teraz tylko do góry
Powodzenia Vitko Viteczko i niech tylko optymizm weźmie Cię w posiadanie
mimik333 15:12, 25 sty 2026

Gdybym mogła zacytować więcej niż jeden post. Mogę się tylko podpisać pod powyższymi.
Ogrodniczo: czasami myślę, że nie warto obciążać serwera zdjęciami kiepskiej jakości. Oczywiście mówię o moich telefonicznych Tym bardziej czekam na nowe w Twoim wykonaniu. Powodzenia w obsłudze sprzętu.
Margo2 23:32, 26 sty 2026

Rany, co to się działo ostatnio?
Sporo osób miało ciężką końcówkę starego i początek nowego roku.
Może dalej bedzie lepiej?
Vita, nie kryguj się Ewa ma rację.
Na własne oczy widziałam jakie masz rarytaski
A ja właśnie spełniam swoje marzenie i jadę do Anglii w maju.
Małą grupą. Myślę, że dam radę
Joku 16:42, 27 sty 2026

Mam nadzieję że z każdym dniem wracasz do równowagi i złe chwile się oddalają. I oby minęły bezpowrotnie. A jak się miewa zima w twojej okolicy?
vita 22:49, 27 sty 2026

sylwia_slomczewska napisał(a)
Tak posadziłam go w gruncie bo w doniczki nie mam za bardzo czasu żeby się bawić. Może kiedyś jak już uda się tam zamieszkać na stałeCzytam, ze potrzeba Ci wsparcia więc wspieram z całej siły i ślę pozytywną energię.

Dziękuję Sylwia
vita 22:57, 27 sty 2026

mirkaka napisał(a)

Z jednej strony bardzo mi przykro że miałaś ciężki początek roku, z drugiej się raduję że masz światełko i wracasz do normalności. Vita, ślę serduszka dla Ciebie
Myślę że póki co ogrodówki mogą sobie poradzić, u nas też mróz ale jest też sporo śniegu, mimo to część ogrodówek ma pędy sztywne i te mogą przemarznąć, część przysypana śniegiem.
Nie ma co się zamartwiać na zaś Dobrze że się odezwałaś

Nie ma się co martwić na zaś , powtarzam sobie co dzień Ogrodówki powiązałam w listopadzie, otuliłam włókniną i jutowymi workami, po pierwszych spadkach temperatur nie jestem jednak dobrej myśli. Ale też nie spodziewam się, że każdego roku będę się cieszyła jakimś spektakularnym kwitnieniem. Może w przyszłym, może za kilka lat Też dobrze
Dziękuję za serduszka
vita 22:59, 27 sty 2026

Kordina napisał(a)

Wrócisz, już wracasz, tylko chwilowo byłaś na tej niższej amplitudzie, teraz tylko do góry
Powodzenia Vitko Viteczko i niech tylko optymizm weźmie Cię w posiadanie

Też to czuję, że wracam To Vitko Viteczko rozpuszcza moje serce
vita 23:03, 27 sty 2026

mimik333 napisał(a)
Gdybym mogła zacytować więcej niż jeden post. Mogę się tylko podpisać pod powyższymi.
Ogrodniczo: czasami myślę, że nie warto obciążać serwera zdjęciami kiepskiej jakości. Oczywiście mówię o moich telefonicznych Tym bardziej czekam na nowe w Twoim wykonaniu. Powodzenia w obsłudze sprzętu.

Dzięki, trochę to potrwa Czasami, jak potrzeba, to fotki jakiejkolwiek jakości? Poza tym warto się chyba starać
vita 23:23, 27 sty 2026

Margo2 napisał(a)
Rany, co to się działo ostatnio?
Sporo osób miało ciężką końcówkę starego i początek nowego roku.
Może dalej bedzie lepiej?
Vita, nie kryguj się Ewa ma rację.
Na własne oczy widziałam jakie masz rarytaski
A ja właśnie spełniam swoje marzenie i jadę do Anglii w maju.
Małą grupą. Myślę, że dam radę

A działo się Gosia Nie będę opisywała,ale najmniejszą w tym wszystkim traumą była walka o zaprzestanie znęcania się nad psem. Reszta trwa i potrwa jeszcze. Boli mnie, że tak trudno otrzymać pomoc.
Maj w angielskich ogrodach? Szczęściara! To możemy spodziewać się ciekawych relacji
vita 23:33, 27 sty 2026

Joku napisał(a)
Mam nadzieję że z każdym dniem wracasz do równowagi i złe chwile się oddalają. I oby minęły bezpowrotnie. A jak się miewa zima w twojej okolicy?

Zima u mnie to lód na podjeździe, trudno utrzymać równowagę przy otwieraniu bramy
Pamiętam, żeby wydłużać dni o minuty, do wiosny
Dziękuję Jola, złe chwile wiszą nade mną niestety. Ale wiosna niebawem