Dzięki to chyba ten pierwszy, mam wrażenie a właściwie pewność, że wyszukiwarka sterowana pewno już teraz przez AI jest coraz gorsza, np po wpisaniu pierwiosnek 'White Perfection'. pierwsze 6 obrazków w grafice pokazuje co prawda "White Perfection"ale wrzosiec, jak wyraźnie pierwsze słowo to "pierwiosnek"....
Miło patrzeć na perełki, szczególnie cudze bo radują oczy i nie wymagają pracy. Też zdarza mi się pojojczeć, co roku więcej zresztą, pomału opanowuję więc sztukę rzucania się na każdą ujrzaną roślinę by nie dokładać pracy. Owszem co nieco zawsze wpadnie w ręce ale to już nie to, owczy pęd zanika, hehe. Zrozumiałam, że ładny ogród to niekoniecznie katalog roślinny.
Miałam przyjemność i szczęście odwiedzić ogród Vivy, ciekawe czy kiedyś dotrę do Vity hehehe ?
Vita, kibicuję
Ale obstawiam, że wiosna to jest taki czas kiedy wielu ogrodników myśli o betoniarce w celu zabetonowania ogrodu Roboty wiosną jest mnóstwo, nie do przerobienia. Ja uwielbiam wykreślanie z listy prac, ale widzę, że dwa wykreślę a trzy dopiszę No taki lajf Ogrodów bezobsługowych chyba nie ma jednak
Zaciekawiło mnie czemu uważasz, że pozbycie się irysów i piwonii ułatwi Ci życie??? Postrzegałam jedne i drugie jako rośliny bezobsługowe...