Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

Celina 22:48, 15 lip 2012

Elu byłaś dzisiaj w Wojsławicach?
Elfik 18:08, 17 lip 2012

O rety...!!!!! Od czasu powrotu z Anglii mam passę wojaży. Nawet nie wiem, jak ogród wygląda, bo wracam nocami... Dziś chciałam popatrzyć, to lunęło! I polewa co chwilę... Ale to i dobrze, bo już była Sahara.

Jolu – mam ambicję zebrać z cynii nasionka. Dzięki Marcie wszyscy po kolei się rozcyniują....
Aniu – ja też tęsknię do obwódki bukszpanowej, ale póki co moje sadzonki wyglądają ..., no nie wyglądają
Viva – dziękuję za odwiedzinki... Do świata ludzi już wróciłam, ale emocje jeszcze duże, bo niemal codziennie ktoś pyta, co widziałam, więc opowiadam... opowiadam... W Twoim ogrodzie też byłam i pozostaję w zachwycie..........
Gabrysiu – strasznie się cieszę, że Twój przepiękny!!! ogród ma w sobie okruszek piękna z mojej przyczyny... Łamię sobie głowę, czym Cię jeszcze zaskoczyć, bo u Ciebie jest już wszystko! Nawet czarnuszka, którą ja dopiero mam zamiar mieć, bo mnie zachwyciła u Hamiltona.
No masz ci los... Ty też nie widziałaś róż na sznurach????? Skandal!
Celinko – byłam!!! I tak jak inni – nie spotkałam ani Ciebie, ani Miluśki... Łojojojku, jak żałuję!!!!!!!!!! Widzę, że na wyprawy trzeba zabierać tubę i się nawoływać.......
Zaraz w relacjach wkleję parę fotek
Mala_Mi 19:26, 17 lip 2012

Aniu – ja też tęsknię do obwódki bukszpanowej, ale póki co moje sadzonki wyglądają ..., no nie wyglądają

MOje też jeszcze nie wyglądają..... ale będą.....
bociek 19:57, 17 lip 2012

Elzuniu, nareszcie jestes Pewnie masz ogrom odchwaszczania po tych wojazach.
Twoja anabelka jest oszalamiajaca, ktos tu marudzil, ze slabowita a tu prosze bardzo jaki ogrom kwiatow

Buziaki Elfiku
Elfik 20:13, 17 lip 2012

Boćku, właśnie od Ciebie wróciłam! Ale dostrojenie na falach eteru...
Annabelce pomogło kilkakrotne odgrzybianie...
A po powrocie Anglii odchwaszczałam 3 dni ... Hałdy! HAŁDY!!!
kaisog1 20:15, 17 lip 2012

...a chciałaś dziewanne eksmitować Pisałam - pokochać
bociek 20:40, 17 lip 2012

Elfik napisał(a)
Boćku, właśnie od Ciebie wróciłam! Ale dostrojenie na falach eteru...
Annabelce pomogło kilkakrotne odgrzybianie...
A po powrocie Anglii odchwaszczałam 3 dni ... Hałdy! HAŁDY!!!

Ba no masz Pieknie ozdrowiala po odgrzybianiu

3 dni??? Matko Kochana, to lapki i kolana zmasakrowane, o kregoslupie nie wspominajac... Widac kare dostalas za zbyt dluga nieobecnosc.

Elfik 20:42, 17 lip 2012

Gosiaku - ależ kocham! Tylko trzeba mieć w sobie choć odrobinę wyczucia i nie zawłaszczać sobie terenu nienależnego! Liliowiec ledwie dycha w uścisku tej panny-dziewanny...
Lecę do Ciebie!
an_tre 20:44, 17 lip 2012

kaisog1 napisał(a)
...a chciałaś dziewanne eksmitować Pisałam - pokochać
ja je pokochałam i mam aż cztery do wykarmienia
Elfiku chwaściorami się nie martw, dasz sobie z nimi radę, za to masz cudowne wspomnienia i nie mniej cudowne fotki, do których możesz wracać
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Krys 20:48, 17 lip 2012

Elu ale miałaś piękna wycieczkę i wspaniała relacja z wycieczki. Pozdrawiam serdecznie.