Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Puste pole z wysepką kwiatową

Puste pole z wysepką kwiatową

Elfik 14:09, 24 cze 2012

Weroniko, dzięki za pamięć i dodatkowe fotki... Ja też.... bardzo cieplutko
Elfik 14:17, 24 cze 2012

Witam Cię Gosiu - dzięki za dobre rady...Marta (Finka) zaleciła miejsca po chorych roślinach zlać Previcurem. Te inne środki mam, będę pryskać rośliny, ale dziś nie, bo upał straszny, ale od jutra biorę się za odkażanie wielu miejsc w ogrodzie. Jakiś okropny ten rok... Robaczków żadnych nie ma, czasem tylko mszyce, ale z nimi jest łatwiej niż z choróbskami. Właśnie mąż mi zameldował, że powycinał wszystko chore. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wizytę...
Celina 23:04, 24 cze 2012

OOO widzę ,że było jakieś spotkanie! czy coś nie doczytałam?
Milka 16:03, 25 cze 2012

Elu, jak tam, wianki też puszczałaś? miło było spotkać się ponownie, ściskam was mocno
Elfik 18:24, 25 cze 2012

Celinko - było! Poczytaj w Spotkaniach!!! :0 A my z Weroniką wspominamy sobie poprzednie...
Miluśka - nie zostałam u Ewci na wiankach, ale ja już sobie nic nie muszę wróżyć...
Te spotkania są niesamowite. Tak człowieka dowartościowują, że czuje się lepszy, młodszy i wraca chęć do życia, choćby nie wiem co!
Wracaliśmy z Radkowa już o zmierzchu, a dojeżdżaliśmy do domu w nocy - mały kłopot był...
Pies odbierany "z przechowalni" u córki z radości mnie pogryzł po bolących rękach
Odściskujemy Cię serdecznie!
Elfik 23:36, 25 cze 2012

Tak wygląda karcz róży Symphatia ... Korzeni to ona za dużo nie ma...

Przy zabiegach mających na celu okiełznanie mojej dziewanny wyłamał mi się pęd liliowca z pączkiem. Żal mi go było, wsadziłam do ziemi. Tymczasem wygląda na to, że zakwitnie! Przecież nie miał żadnych korzeni! Czy jest możliwe takie ukorzenianie liliowca?

Szarotki w tym roku dały czadu

Moja serduszka dopiero zaczyna kwitnąć

Busz lawendowo-klarkiowy

Sesja klarkii

W tej samej tonacji kolorystycznej szałwia trójbarwna

jotka 23:39, 25 cze 2012

Eluś, Twoja serduszka to chyba kalendarza nie ma

Szałwia i klarkia ładnie się "zakolegowały "
Mala_Mi 23:56, 25 cze 2012

Serduszka indywidualistka
barbara_kraj... 00:00, 26 cze 2012

Elfik napisał(a)
Tak wygląda karcz róży Symphatia ... Korzeni to ona za dużo nie ma...

Słabiutka bidulka. Miejsce szczepienia chyba nie uszkodzone. Nie chcę Cię martwić, ale odnowa trochę potrwa
Zestaw kolorystyczny klarkii, szałwii i lawendy cudny!
Milka 21:35, 26 cze 2012

Elfik napisał(a)
Celinko - było! Poczytaj w Spotkaniach!!! :0 A my z Weroniką wspominamy sobie poprzednie...
Miluśka - nie zostałam u Ewci na wiankach, ale ja już sobie nic nie muszę wróżyć...
Te spotkania są niesamowite. Tak człowieka dowartościowują, że czuje się lepszy, młodszy i wraca chęć do życia, choćby nie wiem co!
Wracaliśmy z Radkowa już o zmierzchu, a dojeżdżaliśmy do domu w nocy - mały kłopot był...
Pies odbierany "z przechowalni" u córki z radości mnie pogryzł po bolących rękach
Odściskujemy Cię serdecznie!

O rany, co ja słyszę, nie dość, że to takie bolące, a on tak z miłości pańci krzywdę robi!
dbaj o siebie i ja też u Bożenki spotkanie wspominam i będę się z nią widzieć u Ani