Witam Agato
Dziękuję za odwiedziny. Koni również doczekać się nie mogę

W rodzinie jeżdzę na razie tylko ja, ale mam nadzieję, że jak już futrzaki będą to i rodzinka złapie bakcyla

Konie uwielbiam, jestem w sumie samoukiem, nigdy z instruktorem nie pracowałam więc moja jazda jest jaka jest

Dla mnie jazda konna to przede wszystkim ogromne poczucie wolności, związku z naturą.
Jak zwierzaki już będą to na pewno je pokażę, ale to jeszcze trochę wody w rzece upłynie zanim się zjawią.
Teść obiecał już nic nie wycinać

Też mi szkoda otoczenia stawu, ale i tak trzeba go oczyścić i zagospodarować, a tak zupełnie nie było do niego dostępu.
Jeśli chodzi o nasadzenia to jak najbardziej proszę o opinie. Z kompozycjami jak z żurnala to już dawno się pożegnałam

Chciałabym jednak postawić na większą ilość krzewów i traw ozdobnych niż bylin-kwiatków.
Wiem, że bardzo by do mojego domu pasował typowo wiejski ogródek z mnogością kolorowych kwiatków, ale ja takich ogródków po prostu nie znoszę. Ogród wiejski to chyba jedyny typ ogrodu, który zupełnie, zupełnie mi się nie podoba. Jednak wszelkie rady chętnie wysłucham więc bruźdź ile wlezie