Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

AgnieszkaBK 23:42, 09 lut 2012

asc napisał(a)
Ta sytuacja była kiepska, ale wyjazd jako całość był udany ..... najważniejsze, że dzieci przeżyły A ja miałam nauczkę na przyszłość Jednak i tak wyznaję teorię, że nie da się uchronić dzieci przed całym złem swiata.....

Oj tak Aniu, niejednokrotnie jak mój syn coś sobie zrobił, to była sekundka ...... kiedyś wystarczyło, ze przykucnął i wybił sobie zęba zaczepiając o róg stołka ......ale o tym to pewnie mogłybyśmy pisać w nieskończoność
Milka 12:06, 10 lut 2012

asc napisał(a)
Już Ci pisałam ,że mój ciągle chorował.....poszedł do przedszkola.... i spokój.... do 4 roku życia miałam przewalone...... Koleżanka, która miała 6 dzieci stwierdziła, że jej 6 nie dało jej tyle popalić co mój jeden...
Jak to tylko przeziębienia to wyrośnie..napewno musisz go rozsądnie zahartować.... Mój jak nie zapalenie ucha, to zapalnie gardła, to jeszcze czegoś.....tydzień na tydzień. Za to jak z nim wyjeżdżaliśmy w góry, pod namiot i gdzie sie dało..to nigdy nie chorował. Wystarczyło 2 tygodnie w domu i już coś........ wyłam do księżyca..... bo spać też się nie dało Dzięki temu powstało wiele swetrów dzierganych na drutach..... coś nocami trzeba było robić..

Aniu, nie miałyśmy wtedy internetu i Ogrodowiska
Mala_Mi 12:24, 10 lut 2012

Wielka szkoda Za to teraz nadrabiamy
Za t ojakei sweterki powstały, jedne mam do dziś i go używam..

Ktoś się pytał na którymś wątku o wiązówkę.... jest urocza..tylko ja ją w taki gąszcz i cień posadziłam, że muszę ją bardziej wyeksponować, bo się gubi.. a nie zasługuje

Milka 12:29, 10 lut 2012

Aniu - sweterek extra klasa; też takie dziergałam, bom bardzo chciała modną być, sic!
Wiązówka piękna, taką też u siebie chętnie posadzę. Jejku, kiedy ja to wszystko zrobię, jak tu na chleb trzeba zarabiać
anika 12:33, 10 lut 2012

No no jaki śliczny stylowy sweterk ho ho Widzę, że masz Aniu inne talenty, nie tylko ogródkowe
AgnieszkaBK 12:34, 10 lut 2012

Aniu, jestem pełna podziwu..... sweterek super. Wiązówka bardzo mi się podoba ... trafia na listę chciejstw
Bogdzia 12:38, 10 lut 2012

AgnieszkaBK napisał(a)
Aniu, jestem pełna podziwu..... sweterek super. Wiązówka bardzo mi się podoba ... trafia na listę chciejstw

Ja jak wyzej.
an_tre 12:40, 10 lut 2012

Pięknie Aniu wykorzystywałaś czas, a ze jeszcze masz ten sweterek piękny niczym obraz ja też dziergałam sweterki, czapki, szale dla swoich dzieci i dla nas, ale nie wyrabiałam tak pięknych kolorowych obrazów, zadowalałam się różnymi wzorami w fakturze, też wyglądało to nieźle Dziewczyny bardzo lubiły w tych swetrach chodzić, a najbardziej jak się trochę rozciągnęły
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Mala_Mi 12:40, 10 lut 2012

Wiązówka jest do cienia
A sweterek ze starych odpadów... też chciałam być modna.... i już wtedy tworzyłam ogród malowany
anika 12:42, 10 lut 2012

No sweterk cud miód malina