Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik mimo woli

Ogrodnik mimo woli

weronika77 11:40, 05 lip 2012

Aniu, Anabella odrośnie, kuna okropna (ciekawe, czy Dajana swoją wyprosiła bez strat), pocieszaj się basenem w te upały. U mnie stoi za domem beczka "solarna" i prysznic, można wskakiwać po pracach pod ciepłą wodę (częściej to robi mąż, ja wolę w domowej łazience).
Rośliny już chwaliłam i ziemię urodzajną. Ale ten powojnik niebieski do chwalenia zawsze. Twój styl i widzenie świata też. Pozdrawiam.
Milka 12:34, 05 lip 2012

Jabłonki szkoda, ale całe szczęście, że nie było gorzej!
na nowy dzień kwiat, bo u nas cudnie i burza i deszcz nas minęły

rano zaczął się otwierać, ciekawa jestem jaki będzie
betysia 20:49, 05 lip 2012

asc napisał(a)
Hortensji Anabel już też nie musicie zazdrościć... zostaął skrócona podczas burzy..... o kwiatostany i łodygi w połowie.....
Bilans strat... jabłonka doszczętnie, anbelak.... w tym roku klops, ale za rok bedzie jak nowa, podobnie z wieloma liliami....... z tym ,że w przyszłym roku z cebulek nic nie bedzie bo będą za słabe.....
Na taki huragan... i tak mało strat....

Anabelka nabierze ciala i za rok powali swoja uroda
a jablon... nie krzew nie odrosnie ... ale za to jak na taki huragan to trzeba patrzec,ze zawsze moglo byc gorzej...
lilie...oj tez szkoda ...
oj dzisiaj jakos tak smutniawo... oj zal mi bardzo...
ale Ty Aniu jestes czlowiek wielkiej wiary, sily i pogody ducha wiec dasz rade, co tam huragany, nie wiedza z kim zadarly !!!!
mimo wszystko spokojnego i milusiego wieczorku zycze !!!!
Mala_Mi 21:01, 05 lip 2012

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło..... patrząc ile rzeczy mi połąmało..... to w końcu poszłam ściąć co gorsze badyli ....i pozbyłam sie szałwi, ostróżek, naparstnic... tzn wycięłam i rzuciłam na trawnik... na resztę brakło czasu......
Połamało mi hibiskusa bylinowego..... szkoda, bo to było coś co kwitnie w okresie spotkania, a nie tylko "kiełbachy z grila". Olbrzymie kwaty wielkosci talerza i dużo...... no cóż ...za rok odbije, bo to bylinowy..... foto z zeszłego roku..bo w tym nie ma już co pokazywać..poza tym on kwitnie później.. jak inne hibiskusy....
andziulka 21:24, 05 lip 2012

Aniu, przykro mi z powodu Twoich strat przez huragan Ale basen na takie upały to jest coś!!!!!!!
AniaDS 21:28, 05 lip 2012

Aneczko, bardzo mi przykro, dużo strat masz

Muszę to napisać..
Taki basen mieć... ojacie
Sebek 21:32, 05 lip 2012

asc napisał(a)
Hortensji Anabel już też nie musicie zazdrościć... zostaął skrócona podczas burzy..... o kwiatostany i łodygi w połowie.....
Bilans strat... jabłonka doszczętnie, anbelak.... w tym roku klops, ale za rok bedzie jak nowa, podobnie z wieloma liliami....... z tym ,że w przyszłym roku z cebulek nic nie bedzie bo będą za słabe.....
Na taki huragan... i tak mało strat....

Ale i tak to dużo
Klamber 21:54, 05 lip 2012

Czy to było koło 23? , jak wyglądałem to się błyskało jak diabli ale była daleko bo grzmotów nie słyszałem. Wielka szkoda że nałamało Ci kwiecia ale co zrobić, zawsze się coś musi przyplątać jak nie susza to powódź, jak nie wichura to gradobicie, z roku na rok robi się coraz gorzej.
bociek 21:56, 05 lip 2012

Anusia, przykro mi Ale z drugiej strony nikomu nic sie nie stalo, dom caly, a jablonka bedzie nowa, moze lepsiejsza

No i powiem Ci, ze to Twoje SPA oferuje coraz wiecej uslug
Bogdzia 21:58, 05 lip 2012

Szkoda tych Twoich roslinek ale nic zrobic nie można jak taka burza nadciągnie.Niechby już sobie gdzies indziej poszły ale niestety zapowiadają je znowu.