Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Borówcowy raj

Borówcowy raj

goniak 09:33, 12 lis 2013

To będziesz miała o czym rozmyślać w długie, zimowe wieczory
Swoją drogą to zabawne, my ogrodnicy najpierw sadzimy, potem z niecierpliwością czekamy aż urośnie, by na koniec narzekać, że urosło i i trzeba coś z tym zrobić
Borbetka 17:33, 12 lis 2013

Święta prawda Gosiu, o zmianach nie wspomnę, że posadzę, a potem mi się nie podoba .
Sebek 18:02, 12 lis 2013

Zerknij tutaj

https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/228-rosliny-okrywowe-w-ogrodzie
https://www.ogrodowisko.pl/artykuly/98-drzewa-w-ramach

No i koniecznie tutaj

http://www.pinterest.com/search/pins/?q=garden%20under%20tree
Borbetka 19:20, 12 lis 2013

Poczytałam, napatrzyłam się. Sebek, masz czas jeszcze się wczytywać? Dzięki za linki, zostawiam sobie na analizowanie.
Zielona 22:09, 12 lis 2013

Ha! Przyszłam się przywitać, a tu jeszcze Sebkowe rady przygarnę w gratisie Uściski zostawiam
Madzenka 18:56, 13 lis 2013

Moniko widzę, że uszczuplasz trawnik
Borbetka 19:10, 13 lis 2013

Kombinuję i chciałam pokazać, ale mi baterie wysiadły w aparacie, a było 20% słońca dziś. Cóż, muszę je kupić, coś mi ten aparat zżera te baterie za bardzo.
Jutro Wietrzyk przyjeżdża do mnie.
wietrzyk 18:29, 14 lis 2013

Borbetka napisał(a)

Jutro Wietrzyk przyjeżdża do mnie.

Nic się nie ukryje Byłam i na własne żywe oczy widzialam, że to co Monia pokazuje nam tutaj to najprawdziwsza prawda Proponowałam nawet, żeby bilety sprzedawała i oprowadzała po swoim arboretum. Pogoda niestety nas nie rozpieszczała, ale nie przeszkodziła nam w obejrzeniu zielonego królestwa Borbetki. Roślinki wypieszczone, podocinane, żadna nie śmie nawet wymknąć się spod kontroli Właścicielki. A Właścicielka zna historię każdej roślinki, od jej ogrodowych narodzin, każdą własną ręką posadziła.
Monika, bardzo dziękuję Za zaproszenie, oprowadzenie, gorącą herbatę i rozmowę Wszystko, co widziałam u Ciebie jeszcze raz sobie przemyśliwam i spisuję, coby nie zapomnieć. No i oczekiwać będę na rewizytę
Tak sobie tylko myślę, że z tymi różowymi kawiatkami nie trafiłam...
Zielona 20:54, 14 lis 2013

Zazdroszczę, że nie mogłam dołączyć... ale młodsza Córka mi się rozłożyła, więc nawet gdyby godziny były inaczej ustalone, to i tak bym nie dojechała... Znowu rota mamy Kiedy to minie? Co jesień to samo...
wietrzyk 22:44, 14 lis 2013

Ło matko, skąd się te wirusy i bakcyle lęgną...? Choć pamiętam, że u mojej młodszej córki w przedszkolu dzieci na fluoryzacji ząbków, pożyczały sobie szczoteczki... Potem higienistka przynosiła już tylko jednorazowe
Nie martw się Marta, jeszcze będzie okazja na spotkanko