Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

Czarodziejskie miejsce na ogród dajany

weronika77 22:54, 17 mar 2012

Troszkę słoneczka, i jaka energia do wszystkiego. Cieszę się Dajano, że idzie ku lepszemu.
U mnie zakwitły nieśmiało śnieżyczki, pierwsze zwiastuny wiosny, potem będę nas cieszyć białe tawuły, hiacynty, floksy szydlaste...no i nasze róże, moje przymarznięte, niestety. Pozdrawiam Cię Dajanko wiosennie.
majkel0326 09:40, 18 mar 2012

A Ogrdowisko to chyba jedyna grupa społeczna, która jest odstajaca od dzisiejszych czasów...i dlatego tu jestem... tu są ludzie z innej bajki .... takiej dozy życzliwosci to dawno od nikogo nie otrzymałam

Aniu,zgadzam się z Tobą w 100%.Dla mnie dzień bez ogrodowiska jest dniem straconym Właśnie dlatego,że jest tu tak przyjazna i sympatyczna atmosfera.Na prawdę super ludzie
dajana 18:43, 18 mar 2012

Spójrz Weronko jakie mam fajne budki lęgowe ,sąsiad był tak miły i mi założył Pierwsze ptaszki mają dom bo budek przybędzie .oczywiście
dajana 18:46, 18 mar 2012

weronika77 napisał(a)
Troszkę słoneczka, i jaka energia do wszystkiego. Cieszę się Dajano, że idzie ku lepszemu.
U mnie zakwitły nieśmiało śnieżyczki, pierwsze zwiastuny wiosny, potem będę nas cieszyć białe tawuły, hiacynty, floksy szydlaste...no i nasze róże, moje przymarznięte, niestety. Pozdrawiam Cię Dajanko wiosennie.

Jakie śliczne U mnie też coś wygląda z ziemi ale nie mam pojęcia co ja tam wsadziłam ,będę miała niespodziankę
malgocha1960 14:01, 19 mar 2012

Dajanko,dzisiaj w biedronce sa cebulki kwiatów , dobra cena,po 2,49 i po 3,49.Na przydłam lilie sa pakowane po 3 sztuki,mieczyki po 14 sztuk.W tym roku wyjatkowo sie postarali.
Milka 14:14, 19 mar 2012

Dajano, ale fajne domki dla ptaszków, w podzięce będą koncerty ptasie, miłe dla ucha
dajana 22:35, 19 mar 2012

Wydaje mi się Irenko ze one już czekały aby sobie zamieszkać.Tak pięknie śpiewały ,jakby w podzięce Niestety dzisiaj nie byłam na działce,, brak czasu kiedy muszę do pracy chodzić.Czekam na sobotę mam 25 km do niej a do pracy drugie tyle .Jeszcze troszkę Irenko ,jeszcze troszkę i może zamieszkam
Mala_Mi 22:44, 19 mar 2012

dajana napisał(a)
Asc też zastanawiałam się dlaczego to forum jest inne ,czyli takie ciepłe i sympatyczne Myślę ze ludzie którzy kochają przyrodę mają inne wnętrza, bardziej czyste ,radośniejsze , wrażliwsze potrafią też się cieszyć każdym żdżbłem trawki. Ogrody łączą ludzi,łagodnieją pod wpływem piękna widać to na każdym kroku.Ja też się cieszę że tu trafiłam .Potrzebowałam takich szczerych i czystych relacji miedzy ludzkich To bardzo budujące a kiedy będę mogła dołączyć do waszych spotkań i zwiedzać z wami ogrody będzie to dla mnie apogeum szczęścia i radości .

Szkoda tylko, że doba ma 24 godziny i nie ma czasu na zaglądanie do każdego ogrodu
monteverde 22:52, 20 mar 2012

ale to dobrze, bo byśmy wcale nie odpoczywały
Milka 13:14, 24 mar 2012

dajana napisał(a)
Wydaje mi się Irenko ze one już czekały aby sobie zamieszkać.Tak pięknie śpiewały ,jakby w podzięce Niestety dzisiaj nie byłam na działce,, brak czasu kiedy muszę do pracy chodzić.Czekam na sobotę mam 25 km do niej a do pracy drugie tyle .Jeszcze troszkę Irenko ,jeszcze troszkę i może zamieszkam

trzymam kciuki a zamieszkasz na pewno