Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

aldonaz 23:03, 16 lip 2012

Zdjecia jak zwykle super. Brakuje mi twojego aparatu na wyjezdzie. Widoki i rosliny zapieraja dech w piersiach. Zajrzyj na moja strone, Ty to dopiero zrobilbys zdjecia. Pozdrawiam
Klamber 23:50, 16 lip 2012

Maju, Aniu, dla Was liliowce.

\

Klamber 00:48, 17 lip 2012

Bożenko, liście już zaczynają się rumienić, zrobi się jesień nie wiadomo kiedy. Już pisałem u Irenki że z przerażeniem patrzę na swoje drzewa a Marta mówi że trudno ludziom dogodzić, kocha jesień i jest przerażony. A to dla tego że po mojej kochanej jesieni przychodzi już nie kochana zima i to mnie przeraża. Widziałem byłaś na spotkaniu, ja w sobotę też odwiedziłem koleżankę, ma ładny ogród ale najbardziej podoba mi się strumyk. Spotkania super sprawa, można porozmawiać na ogrodnicze tematy i nie tylko, podpatrzeć coś, wymienić roślinki. Teraz obiecany Strumień i zmykam spać.
Dajana do jutra, dziś nie dam rady.

Naprawdę strumyk przepięknie się prezentuję teraz jest zarośnięty i jest mało wody ale w marcu miał metr głębokości.
Matka 00:57, 17 lip 2012

Klamber napisał(a)
Bożenko, liście już zaczynają się rumienić, zrobi się jesień nie wiadomo kiedy. Już pisałem u Irenki że z przerażeniem patrzę na swoje drzewa a Marta mówi że trudno ludziom dogodzić, kocha jesień i jest przerażony. A to dla tego że po mojej kochanej jesieni przychodzi już nie kochana zima i to mnie przeraża. Widziałem byłaś na spotkaniu, ja w sobotę też odwiedziłem koleżankę, ma ładny ogród ale najbardziej podoba mi się strumyk. Spotkania super sprawa, można porozmawiać na ogrodnicze tematy i nie tylko, podpatrzeć coś, wymienić roślinki. Teraz obiecany Strumień i zmykam spać.
Dajana do jutra, dziś nie dam rady.

Naprawdę strumyk przepięknie się prezentuję teraz jest zarośnięty i jest mało wody ale w marcu miał metr głębokości.

Robercie!!!jestem Twoja wierną fanką!!!nie mogę wyjść z podziwu nad pracą włożoną w ogród i tymi kolosami roślinnymi!!!
Jak się zwie hosta z 4 zdjęcia?cudniacha jest!!!
No niech ja bym wparowała do Twojego ogrodu tylko...oj...
A liliowce!!!palce lizać!w ostatnim 'rok w ogrodzie' Pan Wicio mówił o tym, że pąki liliowców są jadalne!próbowałeś?
monteverde 01:03, 17 lip 2012

Ależ masz tych liliowców mostek u koleżanki bardzo mi się podoba nad tym strumykiem pozdrawiam
Bogdzia 08:29, 17 lip 2012

Klamber napisał(a)

.

Wszystkie zdjecia strumyka piękne ale to zachwycające.
Klamber 09:07, 17 lip 2012

Bogdziu, miała przepiękne funkie i stare odmiany liliowców, których nie mam, takie jak te . Będę ją piłował o wymianę. Bogdziu Tak myślę że może nie dziel teraz tych czerwonych liliowców trochę szkoda. Ja najbardziej lubię na wiosnę dzielić jest pewne jak w banku że się przyjmie a na jesieni różnie to bywa. Będę dzielił swoje na wiosnę bo są już tak wielkie i mają za ciasno i rozsadzać będę nad swoim rowem, może i ja zrobię ze swojego rowu coś bardziej cieszącego oko, zawsze mogę kupić pompę i strumyk sztuczny będzie.
Borbetka 09:16, 17 lip 2012

Też mam rów, ale za płotem - siedlisko komarów. Może kiedyś też coś tam wymyślę? Na razie rąk do pracy brak. Robert pięknie masz w swoim ogrodzie.
boguslaw_r_ 15:44, 17 lip 2012

Witaj Robercie ta woda dodaje życia twoim rośliną i z twoją pomocą jest pięknie pozdrawiam.
Milka 15:51, 17 lip 2012

Robert, wspaniałe miejsce odwiedziłeś u koleżanki, a do tego rozmowa, wymiana poglądów, na pewno było fajnie
u ciebie też się dużo dzieje, masz ogrom pięknych roślin, podziwiam twój wielki trud w tym trudnym zakątku