Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Milka 16:31, 23 lip 2012

Piękne robisz zdjęcia, i dniem i nocą; układnanie kamieni idzie świetnie, bardzo łądnie juz wygląda to miejsce z kwiatami i całe otoczenie buja a niebo płonie
Klamber 22:10, 23 lip 2012

Cieszę się Irenko że wpadłaś jakoś ostatnio cię niewidziałem.
Agnieszko, pod kamienie daję tekturę zobaczę jak to będzie. U mnie też gwiździ jak w Kieleckiem, najwyżej palnikiem wypalę te chwaściory. Powiem że ładnie wszystko idzie ale warzywka kiepskie w tym roku i tak podwyższyłem jakieś 3 cm w tym może znów uda mi się ze 3 podnieść. Ja mam u siebie kłopot z woda, popatrz u mnie to zobaczysz. Pozdrawiam się jakieś fotki zorganizować
.

monteverde 00:30, 24 lip 2012

Borbetka 09:07, 24 lip 2012

Ależ te rudbekie ogniste! Dają na pewno super efekt kolorystyczny w ogrodzie! Zdjęcia nocą bardzo oryginalne.
A co do jesieni to też ją czuję. Jak byłam ostatnio w szkółce to śmiałyśmy się z panią, że rośliny też. Miłorzęby były do połowy żółte, a chore nie były.
Martek 18:48, 24 lip 2012

Zabawa z kamyczkami wychodzi całkiem nieźle Jak puzzle ...
Nie wiem co ja zrobię ze swoimi nie mam jeszcze pomysłu
Robercie to premiera u ciebie tej trawki podobnej do zebrinusa czy przeżyła już zimę ?
Klamber 21:31, 24 lip 2012

Witam gości.
Moniko, jak będę miał chwilę to pokażę, sumaka, kalinę i trzmielinę i palmowego klona.
Marto, mało czasu ale powoli idzie do przodu moja rabata. Zebrinusy mam 2, jeszcze nie wiem czy oba są takie same, wydaje mi się że nie ale oba spokojnie zimują.

Basia_1987 21:43, 24 lip 2012

Śliczne zdjęcia, zadbany trawniczek mam pytanie o płot drewniany jak czesto go impregnujesz?
majkel0326 21:47, 24 lip 2012

Na reszcie do Ciebie dotarłam Robert Piękna ta twoja roślinność,jaka bujna.Ta zieleń jest powalająca! Robert,ja się piszę na tego czerwonego liliowca,gdybyś miał za dużo oczywiście
Martek 22:04, 24 lip 2012

Tak się przyjrzałam to faktycznie zebrinus na środku.Asc kupiła taką niską trawkę w paski podobną widziałam i ja na dniach.Przypomina zebrinusa w wersji mini myślałam,że to jest to
Klamber 22:52, 24 lip 2012

Basiu, maluję co 5-6 lat drewnochronem, chyba się to tak nazywa.
Majka, wszystkie liliowce będę rozwalał na wiosnę i połowę przenosił nad mój rów melioracyjny resztę zostawiam na miejscu tylko ziemię wymienie. Na pewno coś da się zrobić w tej sprawie. U mnie wody nie brakuje to i zielono jest.
Marto, zebrinusów jest kilka, małe średnie i duże, jedne są od razu pasiaste inne później dostają. Ten na śdodku jest duży a ten bardziej z przodu ma być mniejszy, dziś za uwarzyłem że z jednego patyka też jakiś zebrinius wyłazi. Teraz w te upały zaczęły ładnie rosnąć. Ciekawy jestem jak duże porosną i jakie wiechetki będą miały. I oczywiście przydało by się je zidentyfikować.