Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój jesienny ogród

Mój jesienny ogród

Milka 23:52, 18 lip 2012

Hym, nie będę wredna, ale odkąd jesteś na Ogrodowisku, rozwinąłeś się zdjęcia boskie, ..artysta
i...idziesz do przodu
hanka_andrus 07:11, 19 lip 2012

Irenko,każdy z nas jakoś się tu dokształca,i toj est zaleta takiej społeczności.Jedni ogrodniczej wiedzy nabierają po drodze,inni fotograficznej,a jeszcze inni turystycznej.
Robercie.piękne te zdjęcia i jak dla mnie wcale nie straszne,przecież w swoim ogrodzie po ciemku człowiek trafi do swoich roślinek.a u Ciebie oświetlenie jak na promenadzie w kurorcie.
eliza3 07:39, 19 lip 2012

Dzień dobry. Dzień przywitałam z Twoim ogrodem, ale zdjęcia nocne urzekające. Ja też lubię spacerować po ogrodzie późnym wieczorem, jest wtedy tak spokojnie i tajemniczo. Życzę udanego dnia.
Klamber 08:09, 19 lip 2012

Jak Wam dziękuję za te miłe słowa.
Ania pewnie nieba się wystraszyła, co?
Irenko, ja co bym nie robił, czy grabie liście, czy trawę koszę, czy fotografuję wkładam całe swoje serce. Zawsze robię wszystko na maxa, taki już jestem. Choć ostatnio wkrada się w moje życie coraz więcej chaosu i nie zawsze mam siłę robić na maxa.
Haniu, Ty zawsze masz rację, wiadomo doświadczenie swoje robi.
Eliza, witam nową duszyczkę i również życzę miłego dnia, wszystkim choć pogoda nędzna na razie nie pada ale kataklizm wisi w powietrzu. Ta pogoda wykończy nas a wcześniej nasze rośliny.
Muszę zrobić zdjęcia bo zakwitło kilka nowych obiektów, tylko czekam na lepszą pogodę.
Bogdzia 08:17, 19 lip 2012

Klamber napisał(a)
Bogdziu, miała przepiękne funkie i stare odmiany liliowców, których nie mam, takie jak te . Będę ją piłował o wymianę. Bogdziu Tak myślę że może nie dziel teraz tych czerwonych liliowców trochę szkoda. Ja najbardziej lubię na wiosnę dzielić jest pewne jak w banku że się przyjmie a na jesieni różnie to bywa. Będę dzielił swoje na wiosnę bo są już tak wielkie i mają za ciasno i rozsadzać będę nad swoim rowem, może i ja zrobię ze swojego rowu coś bardziej cieszącego oko, zawsze mogę kupić pompę i strumyk sztuczny będzie.

Wszystko co chciałes jest już w doniczkach czyli: białe gożdziki klony ginala, czerwony liliowiec i rudbekie.Wszystko przywiozę do Ani.
Klamber 08:34, 19 lip 2012

Bogdziu, jesteś niesamowita. Ja na razie tylko goździki spakowałem. Jeśli chcesz mam takie irysy dla Ciebie.

Bogdzia 08:44, 19 lip 2012

Klamber napisał(a)
Bogdziu, jesteś niesamowita. Ja na razie tylko goździki spakowałem. Jeśli chcesz mam takie irysy dla Ciebie.

tego granatowego jak możesz to przywież, jesli masz dużo.Ja jeszcze inne liliowce będę dzielic to też wezmę ale nie za dużo bo już mam bardzo dużo donic dla różnych osób.Cięzko będzie sie z tym zabrac ale co obiecane będzie na pewno.
kubi2000 09:03, 19 lip 2012

Witam, dołączam do zwolenników Twojego ogrodu Robercie. Z zapartym tchem oglądam zdjęcia Twojej przyrody. Będę często wpadać.
Klamber 09:21, 19 lip 2012

Bogdziu. Dobrze, fioletowy wezmę. Ja swoje liliowce będę dzielił na wiosnę to dam Ci znać
Witaj Kubi wpadaj jak tylko czas pozwoli, Pozdrawiam.
AgnieszkaBK 14:17, 19 lip 2012

Robercie, nieraz zaglądam do Twojego ogrodu i podziwiam wszystkie pięknie zrobione zdjęcia.... te robione w nocy są super