Witaj Robercie! Dziękuję, że wpadłeś do mnie i pozostawiłeś taki miły i budujący komentarz. Po obejrzeniu zaledwie kilkunastu stron Twojego wątku, to ja mogę powiedzieć: CHAPEAU BAS Robercie!!! Ty to dopiero masz ogród

Jest po prostu przepiękny, zawiera te wszystkie elementy, które najbardziej podobają mi się w ogrodzie. Przede wszystkim taka naturalność i umiejętność wkomponowania ogrodu w otaczającą przyrodę. Ale najbardziej zachwyciły mnie Twoje zdjęcia i Twoja niesamowita wrażliwość, która jest bezcenna. Osobiście nie poznałam nigdy faceta, który potrafi tak pięknie wyrazić swoją fascynację przyrodą. No i widać, że ogród to Twoja wielka pasja. Musisz być niezwykle intrygującym mężczyzną. Twoje zdjęcia wprost mnie uwiodły. Jak tylko znajdę chwilkę czasu wieczorem, to obejrzę wątek do końca.
Moim wielkim marzeniem, jest nauczyć się robić ciekawe zdjęcia. Wydaje mi się, że mam pewną wrażliwość na piękno, ale oboje z mężem kompletnie nie znamy się na technice i fotografii. Planujemy zakup lustrzanki cyfrowej, ale w sklepie ze sprzętem kompletnie się gubimy. Nie mamy też mega wielkiego budżetu. Może jesteś w stanie mi coś doradzić w tym temacie?
Pozdrawiam serdecznie!