Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Konstancja30 21:27, 24 paź 2012

hanka_andrus napisał(a)
Jak będę ,,szczęściarza" oglądać ,na tę właśnie różankę zwrócę szczególną uwagę! Dzięki Izuniu!

Haniu witam i gratuluje ... wnusi oczywiście ... buźka
Milka 08:58, 25 paź 2012

Izuś, dzionki nadal piękne, my we dwie na łagodnym stoku będziemy, bo u mnie przerwa długa była, no i coby organy nie zamęczyc
buziam...i daję ci torcik, smaczny, pojedz sobie od rana
Mala_Mi 14:11, 25 paź 2012

A ja "szczęściarza "nie oglądałam.... chyba nie oglądałąm... ja w tv i filmach zacofana strasznie
Pszczelarnia 14:57, 25 paź 2012

Izabelo-Konstancjo, mglista zaduma, niebo zaraz śniegiem sypnie (czuję w kościach) ale jest bosko! Zapach cynamonu i kardamonu zasyłam.
anula_wn 19:58, 25 paź 2012

i ja się dołączam do grona wielbicieli słowa pisanego i atmosfery u Izy
nie codziennie, bo obowiązki wzywają.... ale z wielką przyjemnością zawsze!
a na torcik się jeszcze załapałam...?
Konstancja30 20:16, 25 paź 2012

Aniu Asc bo tych Ań to mamy ... ja tv ignoruje rok cały ... to najgorzej zainwestowane pieniążki ... ale mam czasami takie dni ... "gdy z nieba pada deszcz ... zamykam wtedy drzwi ..." kupuje orzeszki i znikam ... Adamo twierdzi, że od czasu ogrodowiska nawet film skanuje na zielono ... w DNA mam wychwytywanie wnętrzarskich smaków ... więc teraz oglądanie ze mną filmu to masakra ... istnieje pewność, że nie zapamiętam tytułu ... nie wiem kto gra ale mam policzone bukszpany na podjeździe ... przyznaję się tu tylko bo nie wiem czy to do końca zdrowe )))

Ewuś te mgły nad twoimi rabatami cudne ... oj choć to przedsięwzięcie na granicy szaleństwa to mogłabym wstać bardzo wcześnie by z kubkiem kakało )) na te mgły sobie patrzeć ...

Anulka pewnie ... i na motto ale Ty to wiesz i praktykujesz ... sałatka kusząca tak kusząca, że chyba jutro sobie zaszalejemy ... i co ten czwartek ma w sobie ... ja właśnie po babskim spotkaniu ...
Mala_Mi 20:41, 25 paź 2012

Kosmos porwał co napisałam..... .. u nas troszke wyżej , bo wiesz że u mnie też górki są.... pada deszcz ze śniegiem... drań upierdzieli kolorowe liście... gorzej, bo drzewa w liściach i jak oblepi je to znów połamie gałęzie .. a akcję to może całą ułamać.. wiec my w pogotowiu do rwania liści.... M. chciał już dziś...ale mi ich żal.. może prognozy się nie sprawdzą...
Ale śnieg to wiesz co oznacza......
Konstancja30 20:51, 25 paź 2012

asc napisał(a)
Kosmos porwał co napisałam..... .. u nas troszke wyżej , bo wiesz że u mnie też górki są.... pada deszcz ze śniegiem... drań upierdzieli kolorowe liście... gorzej, bo drzewa w liściach i jak oblepi je to znów połamie gałęzie .. a akcję to może całą ułamać.. wiec my w pogotowiu do rwania liści.... M. chciał już dziś...ale mi ich żal.. może prognozy się nie sprawdzą...
Ale śnieg to wiesz co oznacza......

ten śnieg ... i po co siem pcha ... poczekałby na swoją kolej ... tak do grudnia ... a z tym oznacza to ... wow ... wow ... wow ... tylko bardzo proszę siem bardzo nie śmiać ... tak patrzę na ludzików w narciarskim odzieniu i jak nie spojrzę to mi wychodzi, że będę jak dynia w czapce ))) ... no więc prosze obiecać ... bardzo siem nie smiać ... w sumie zakładam w przeważającej części pozycję leżącą i dźwigającą się z ziemi więc ... pociesza mnie to ... przecież nikt nie kopie leżącego ...
Madzenka 23:05, 25 paź 2012

Poczytalam o tv Glinę bardzo lubiłam oglądać
A Szcęściarza tylko przeczytałam ale tak pieknego opisu werandy jak u Ciebie w książce nie było
Mala_Mi 00:06, 26 paź 2012

Ale zawsze można ukrócić męki Sylwestrowo będziemy ukrócać ???