Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

an_tre 19:44, 22 paź 2012

asc napisał(a)
Anuś.... to my są dwie co lecą do Konstancji vel Izabel poprawić humor.. odgonić ze myśli

Irenko./...A jak się zrobi szaro buro, a potem biało..to musimy Izę postawić na nartach.. przecież jedziemy na spotkanie w styczniu..
super we dwie raźniej
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Madzenka 19:46, 22 paź 2012

an_tre napisał(a)

Anuś.... to my są dwie co lecą do Konstancji vel Izabel poprawić humor.. odgonić ze myśli

Irenko./...A jak się zrobi szaro buro, a potem biało..to musimy Izę postawić na nartach.. przecież jedziemy na spotkanie w styczniu..
super we dwie raźniej

Jakie dwie??? Nas tu dużo
Buziam Izę i odwiedzających
an_tre 20:27, 22 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

super we dwie raźniej

milo to słyszeć Mrzenko lubię wesoły gwar pozderki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Sebek 20:31, 22 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)

super we dwie raźniej

Nawet więcej niż dużo
Konstancja30 21:33, 22 paź 2012

moi kochani więcej niż dużo ... prawdziwa radocha to jest jak się Was czyta ... muszę z Adminem jakoś ustalić żeby mieć Was i to forum w domowym archiwum ... gdybym kiedyś nie wierzyła w siebie to terapia gotowa ... i to bezkonkurencyjna ... buziam i odmeldowuje siem do łóżka ... prawie w środku dnia jak dla mnie ale organy każą ...

yhm ... ja też nie wiem co im odbiło ...
Madzenka 22:39, 22 paź 2012

Któreż to ograny Ci każą
Przyszłam pomlaskać po fantazji truskawkowej
Evchen 00:42, 23 paź 2012

Organy mnie zaintrygowały... ale to efekt fantazji... truskawkowej, którą Madżenka przecież, nie ja - zjadła ale fantazja mi się udzieliła.
Uzbrojeni zapadli w pamięć i burszytnowe ognie i wiewórka biegnąca do papugi sklonowanej.
Izuś.. ja siem tylko pokornie przypomnę - śpiewaj!!!!!
Otom wróciła Idę po Boćka jeszcze .. miał być taniec brzucha przecież
Mala_Mi 20:14, 24 paź 2012

Oj, oj, oj...... co się tu wyrabiało.... taniec brzucha z fantazją truskawkową...

Trudno....poszłam spać, bo moje organy wczoraj od 20.00 już mówiły że chcą osiągnąć horyzont..dobujałąm siedo 00,20.. padłam
Dla Ciebie dzisiejsza Twoja alejka.. ... to sie da skopiować do folderu z nazwą "jakaś tam terapia".. to papugowatego klona mu daleko... ale co tam...
Acha w szkółce zobaczyłam taki piękny klon..tzn miał piękne liście.... pytam Pani o niego, a Pani mi mówi ze latem to od brzydki, że on tylko teraz... a ja w myślach gdzie go wpasować na teraz
A teraz pospaceruj sobie.... tylko potrzebny parasol.. dreszcz kropi.... i uwali mi liściory.... i nie będą one takie szur, szur , szur.....

O...... parę godzin post sobie leżał niewysłany..... ale tak to jest jak wskakuję z doskoku...
Konstancja30 20:39, 24 paź 2012

Anuś ... ta alejka nadaje się na spacer w każdych okolicznościach pogody ... nawet w deszczu ... a liscie dalej będą robić szu szu tylko pod stopami a nie nade łbem ... co za różnica ...

wczesna szarość ... i ciemność chyba mi nie służą ... organy chcą spać ... choć może maraton jaki sobie zafundowałam ma tu małe znaczenie ... przez rok ignoruję istnienie tv po to aby mieć wariacki tydzień telemaniaka ... trzy noce ... i 25 odcinków "Gliny" ... masakra polski Kurt Wallander ... ja wiem po co sobie tak po estetyce dać ... jak można na wypasioną brykę i "dizajnerski" posterunek ze psem Aleksem popatrzeć ... ??? ... dla przypomnienia co człowieka na normalnej dzielnicówce spotka ... nie żeby specjalnie coś planowała ale gdyby przypadkiem ...

no ale po tym jak na własne życzenie odarłam się ze złudzeń i przez popapranego seryjnego mordercę zostałam po psyche wytrzaskana trzeba było obejrzeć coś banalnie pielnego z happpy endem ... no to "Szczęściarza " obejrzałam ... strzał w dziesiątkę i nie dlatego, że ona i on to fuzja idealna ... nie dlatego, że jest tam biały domek wcale nie mały bo to Ameryka ... osadzony w edenie wyobraźni ... pośród pastwisk ... starych olbrzymich drzew nad rzeką bo jak inaczej ... nie nawet nie dlatego, że ten dom ma jakby werandę idealną ... nie ... wiecie co tam jest ...

fantastyczna ... klimatyczna różanka ... mały azyl od amerykańskiego snu odgraniczony murkiem ze starej cegły ... Mała Anglia i róże ... azyl ... królewski azyl ... cud ... scena ma w filmie pare minut ... no może mniej niż pare ale to oskarowy epizod ...

filmowo dziś ... przypadkiem ...
hanka_andrus 21:12, 24 paź 2012

Jak będę ,,szczęściarza" oglądać ,na tę właśnie różankę zwrócę szczególną uwagę! Dzięki Izuniu!