Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

ka1sia 20:23, 27 paź 2012

Zwabiona zapachem bigosiku, jestem Strasznie fajnie się Ciebie czyta, Izo, lubię tu być i często jestem, ale nie zawsze coś skrobnę, bo czasu mało, pozdrawiam, Kasia
anula_wn 08:17, 28 paź 2012

Izuś,
hmmm...temat decoupage odszedł póki co ..... w lekkie (tylko) zapomnienie....
ciągły brak czasu wiem, to wymówka, ale po pracy zajęcia F (już nawet na jogę nie chodzę! ale dzisiaj, zaraz startuję do nowego fitnesu na poróbę), wieczory zajęte, bo jak nie praca to prace domowe, ehh
Ale mam zamiar się tym zająć wcześniej czy później

U nas biało. Pachnie babką i kawą, bo wczoraj mnie naszłona pieczenie....

Bigios lubię i w sumie smaka mi narobiłaś najlepszy jest NA WINIE !
czyli....co się nawinie masz rację, to łatwizna!

Miłej niedzieli z książką, przy kaweczce, otulona kocykiem resetuj się kochana na nowe wyzwania kolejnych 5 ciężkich dni
A chryzantemkę kup koniecznie - nic tak nie poprawia nastroju

buziaki!
Mala_Mi 11:56, 28 paź 2012

No to niech będzie i bidżis
Evchen 12:47, 29 paź 2012

i znowu głoda jestem.. bi dżiss... ..
i decoupage dopomniało się o siebie..
idą deszczowe dni..idzie mokry czas...

będzie czas na decou

PS. Pomroczność odejszła?,. Chryzantema zakupiona?
.
Milka 12:55, 29 paź 2012

Ale radosne te zdjęcia z Adasiem i tobą
też mi smaczka na bigos zrobiłaś, bardzo lubię i o tej porze jakoś najbardziej smakuje buziam Izuś
anula_wn 12:58, 29 paź 2012

a ja dzisiaj robię bigos czy tam bidżis, bo mnie tak tu skusiłyście, że aż u mnie pachniało
kapucha czeka, po pracy i zajęciach F - do roboty !
a decu - moze zimą się uda (o ile znów ogrodowisko nie wciągnie jak czarna dziura )
Madzenka 23:47, 29 paź 2012

O kurcze chyba caly bigos zjadłyście beze mnie?????
A ja tak lubię jeść
Buziam i to dynią na stoku nie strasz. Fitness do stycznia zdziała cuda. Jak postępy???
Milka 11:58, 30 paź 2012

Iza, no muszę zameldować...taki smak narobiłaś, że poczyniłam wczoraj zakupy i dziś już o 5 rano gotowałam bigos; chałupa śmierdzi kapuchą, ale smak bigosiku super; jeszcze się trochę poperczy i będzie mniam

i znowu mojemu śledzi się zachciało, więc jutro trzasnę jeszcze śledziki
i chyba coś w ogrodzie porobię, bo jakoś ładniej już
no gdzie ty dziewczyno jesteś, smutno bez ciebie!!!!
Konstancja30 14:40, 30 paź 2012

Anula brak czasu to nie wymówka tylko oczywista oczywistość ... dopada ludzi (bo jakoś nie widziałam piesa czy ptaszka, który by czasu nie miał ) ... i to głównie ludzi rodzaju żeńskiego bo rzeczony brak czasu w przypadku osobników płci męskiej to z reguły wyimaginowana oczywistość ... bez urazy panowie ale :
a) ... zysk przynajmniej 15 minut na stracie dnia bo panowie nie robią makijażu (szeptem tylko powiem, że Adamo raz ... tylko raz pozwolił sobie na dygresję, że jak ktoś urodził sie piękny to może spać 15 minut dłużej ... foch i kupiłam psa ... no i teraz ten urodnik z psem musi wyjść na minut 20 !!! przynajmniej ... a można było przemilczeć ... prawda ) ...

b) zakupy ...
c) gotowanie ...
d) sprzątanie ...
e) lekcje ...

i tak dalej ... wyimaginowany ??? wyimaginowany ... smaka zrobiłaś na babkę

Ev ... na bigosik to siem wpadło a gdzie siem by,ło jak nie było? ... grunt, że jesteś

Madżenko u mnie gar wyczyszczony do dna ale u Anuli istnieje domniemanie, że jeszcze coś jest ... choć z ostatniej chwili mam przeciek, że całkiem blisko juz od nocy jedna urocza ogrodniczka bidżis preparuje ... daj sobie spokój z pichceniem i wpadnij do Irenki ... taki smakuje najlepiej ...

w kwestii fitnessu to odmeldowuje, że jest ok ... tzn ograniczyłam do 2 tygodniowo bo chciałam zaistnieć jako zmysłowa ... (???) i eteryczna kobietka stosownie do rozmiaru pantofelka ... tylko chciejstwo lekko zagrożone bo bardzo pieczołowicie uzupełniam kalorie ... tak pieczołowicie, że moja eteryczność mocno dąży do kulistości ... owej dyni własnie ... i nie wiem ... na prawdę nie wiem czemu ale jestem w stanie zeżreć wszystko co nie zdoła przede mną uciec )) ...

Irenko w kuchni jestem i dbam o formę ... oj jak się nie opanuję to będzie wesoło ... jak mnie zobaczysz ))) ... o Twoją też zadbałam ... jedną Madżenkę zaprosiłam na Twój bigosik bo sama przytomnie zjadłam cały i nie było czym poczęstować ...
w sobotę z tej kuchni wyjdę do ogrodu i ostateczny ład przed zimą zaprowadzę ...

Aniu widok relaksującego się Everesta ... wkomponowanego zacnie w bukszpany ... bezcenny ... i lubieżnie leniwy więc jak powiedziałam piesa czas ma z reguły ... jego urocza koleżanka zwana Tequila ze spokojem dziś rano zabawiała się moją skarpetką ... w czasie kiedy ja z papilotami na kłaku i w wielkiej nerwacji latałam po domu ... skarpetki tej szukając ... jak znalazłam i powiedziałam co o takich numerach myślę to wiesz??? ... pewnie że wiesz .... bardziej zdziwionego ... niewinnego wzroku piesa to na globie nie było ...

Milka 14:49, 30 paź 2012

Fajnie, ze Madżenkę do mnie zaprosiłaś a jak gar u ciebie wyczyszczony do dna, to ten bigos musiał być ajaj!! w wyglądzie po nim się nie zmienisz, bo bigosik ma to do siebie, że ani ciut nie utuczy! a jak pikantny, to dużo wody wypijesz i głodu czuć nie będziesz