Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ...

noemi 15:01, 15 sie 2013

Wpadłam na chwilkę , poczytałam co nie co ... buziaka zostawiam i lecę dalej ....... limki na szpaler , będzie Pani zadowolona
Mala_Mi 18:50, 15 sie 2013

Pani zadowolona, ....wszędzie pełno ale u siebie i u mnie Pani Izy nie ma ...
Konstancja30 19:58, 15 sie 2013

asc napisał(a)
Pani zadowolona, ....wszędzie pełno ale u siebie i u mnie Pani Izy nie ma ...

Anek no bo u Ciebie to jakby i u siebie )))) ... ale komentarzem to mnie w kosmos uciechy wywaliłaś ))) ... fakt należało mi siem ...

mam nerwancję ... jak sadziłam bergenię kilka bocznych kikutków się urwało i stały w domu ... dzis patrzę i własnym oczom nie wierzę ... na tych kikutkach ... w domu !!! panoszą się zielone i czarne a co - kolonizacja wielobrawna - małpy !!! ... wpadłam w szał ... wyciepałam ... daleko wyciepałam ... ja już na nie paczeć nie mogę ... ...

róże się odbijają ... ostatnio pryskane Confidorem ... teraz chyba już zapobiegliwie Mospilan zakupię ...

a w okolicach horti mączniak czy cuś takiego a na horti liście jakby zardzewiałe miejscami ... buuuuuuu trudna sprawa z tym ogrodniczkowaniem ... ... ... i jak żyć ??? ... gdzie miłosierdzie ??? ...
Gabrysia_ 20:10, 15 sie 2013

Iza...twoja kostrzewa faktycznie piękna,ja swoją wczoraj znowu dzieliłam,na wiosnę będzie fajna
agniecha973 20:20, 15 sie 2013

Iza, ja nie wiem czy dobrze pojęłam, ale chyba szukasz mniejszej Limki na szpaler. Jakby mi się coś nie zrozumiało, to należy zignorować tę wiadomość. Informuję, ze taka limka istnieje. Nie znam jej, nic o niej nie wiem więc nie polecam, ale informuję, że się natknęłam. Tu jest http://www.funkie.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=752&category_id=150&option=com_virtuemart&Itemid=85
07:49, 16 sie 2013
Nie mam pojęcia Izka co to ta limka ale wpadłam bo mnie u Ciebie sto lat nie było więc sobie zakukałam co tu się dzieje. No się dzieje ale najbardziej to ja lubiem Ciem czytać.. ech kobietko kochana ale Ty piszesz fajnie, no fajnie fajnie.
Limka...hmmmm...sobie zalukam w google bom ciekawa niezmiernie
Madzenka 09:01, 16 sie 2013

Kalamandyna napisał(a)
Nie mam pojęcia Izka co to ta limka ale wpadłam bo mnie u Ciebie sto lat nie było więc sobie zakukałam co tu się dzieje. No się dzieje ale najbardziej to ja lubiem Ciem czytać.. ech kobietko kochana ale Ty piszesz fajnie, no fajnie fajnie.
Limka...hmmmm...sobie zalukam w google bom ciekawa niezmiernie

Limka to kultowa ogrodowiskowo hortensja limelight
09:43, 16 sie 2013
aaaa no tak, przecież sama ją mam mieć u siebie
anna_g 10:08, 16 sie 2013

Konstancja30 napisał(a)

mam nerwancję ... jak sadziłam bergenię kilka bocznych kikutków się urwało i stały w domu ... dzis patrzę i własnym oczom nie wierzę ... na tych kikutkach ... w domu !!! panoszą się zielone i czarne a co - kolonizacja wielobrawna - małpy !!! ... wpadłam w szał ... wyciepałam ... daleko wyciepałam ... ja już na nie paczeć nie mogę ... ...

róże się odbijają ... ostatnio pryskane Confidorem ... teraz chyba już zapobiegliwie Mospilan zakupię ...

Iza - no co Ty kcesz... bo Ty fajny człek jezdeś i w domku klimacik super i w ogrodzie... Taka "małpa" też człowiek" dobrego pozna to i kce se żyć w dobrym dla ducha i ciała środowisku... Najwyraźniej nawet Ci wybaczają to ciągłe pryskanie naprzemienne
Pozdrawiam Iza w piękny dzień
Syla 20:25, 16 sie 2013

Izuś Kochana .... na czarne małe drobne kropki robactwa (mszyce) zastosowałam raz i pomogło .... zżerały mi trzmielinę ....

Superam 10AL - preparat który zwiększa przyczepność preparatu na robala - 5ml/10l wody (6zł)
ACTELLIC 500EC - 10ml/10l wody (29zł)

Zastosować razem ...... to tak jak by co ......