Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród do odświeżenia

Ogród do odświeżenia

Kindzia 10:38, 24 cze 2013

JulkAd napisał(a)
Kasiu dla Ciebie fotki....porównanie tego co było przed pełnym rozkwitem i dzień rozkwitu

i teraz wprawdzie piękny powojnik kwitnie w tym miejscu, to i tak to róży nie pomoże, jutro fotki zrobię, bo dzisiaj przy foceniu ukąsiło mnie chyba z piętnaście komarzyc...jeżeli z niej zrezygnuję...szkoda trochę, to raczej powojniki tam posadzę...no chyba, że jakąś pięknotkę znajdę...oczywiście w żółtym kolorze, bo już się nastawiłam na niebiesko - żółty kącik

Faktycznie...nie rzuca na kolana...Może od tego gorąca takie przyspieszone przekwitanie ma

Dzisiaj duuuużo chłodniej już. Odpoczynek od upałów mamy
JulkAd 15:59, 24 cze 2013

Kindzia napisał(a)

Faktycznie...nie rzuca na kolana...Może od tego gorąca takie przyspieszone przekwitanie ma

Dzisiaj duuuużo chłodniej już. Odpoczynek od upałów mamy

U mnie też chłodnawo...
....mówisz, że od upałów?...poczekam, aż zakwitnie drugi raz o ile zakwitnie, jeżeli nie to na pewno ją wywalę i kupię taką jak ma Ania asc, bo widziałam u niej żółtą pnącą przy tarasie chyba...
gierczusia 18:47, 24 cze 2013

JulkAd napisał(a)

Spróbuj to cukiniowe powala

Mus koniecznie...moja klasa kończy w przyszłym roku w kwietniu i dokumentacji do oddania już nie będzie, więc mam nadzieję, że nic mi nie stanie na drodze, żeby pojechać

Nooo , to w takim razie skoro od kwietnia będziesz miała wszystko oddane i będziesz się nudzić to przyjedziesz mi pomóc i potem pojedziemy na święto róż wolne od wszelkich trosk .., może być ??

A przepis na ciacho z cukinią jest ??
gierczusia 18:49, 24 cze 2013

JulkAd napisał(a)
U mnie biszkopt piekł Syn, a galaretkę robiłam ja

Nooo , synuś uzdolniony na każdym polu ... Mogem mu mojego przysłać na kurs ??

Mnie cosik dzisiaj na głupawkę wzięło, ale to z powodu tej głupiej konferencji ...( jak dobrze ,że szef nie czyta )
JulkAd 20:05, 24 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo , to w takim razie skoro od kwietnia będziesz miała wszystko oddane i będziesz się nudzić to przyjedziesz mi pomóc i potem pojedziemy na święto róż wolne od wszelkich trosk .., może być ??

A przepis na ciacho z cukinią jest ??

Ja też bym chciała, żeby mi ktoś w kwietniu pomógł....przyjedziesz?....a i jeszcze przy studniówce... w styczniu

tutaj przepis

https://www.ogrodowisko.pl/watek/3456-ciasto-baaaardzo-czekoladowe-z-cukinia
JulkAd 20:12, 24 cze 2013

gierczusia napisał(a)

Nooo , synuś uzdolniony na każdym polu ... Mogem mu mojego przysłać na kurs ??

Mnie cosik dzisiaj na głupawkę wzięło, ale to z powodu tej głupiej konferencji ...( jak dobrze ,że szef nie czyta )

To chyba jest genetyczne... co drugie pokolenie i chyba tylko płeć męska tak ma...a szkoda....mogłoby po połowie Dziecięta obdzielić....nie miałabym nic przeciwko takim roszadom
marzena 18:39, 25 cze 2013

Julka, z rewizytą przyszłam
ale jest wiele do ogladania, więc spacerek będzie długi...
na razie miło pozdrawiam i zaczynam ogrodową wędrówkę u Ciebie
JulkAd 18:41, 25 cze 2013

marzena napisał(a)
Julka, z rewizytą przyszłam
ale jest wiele do ogladania, więc spacerek będzie długi...
na razie miło pozdrawiam i zaczynam ogrodową wędrówkę u Ciebie

Marzenko wystarczy tylko pismo obrazkowe...zresztą u Ciebie większe atrakcje
Mala_Mi 20:33, 25 cze 2013

Moja to graham thomas i nie pienna, ale rośnie wysoko.. i ładna jest .. bardzo ładna

Coraz bardziej mi sie Twój synuś podoba......
JulkAd 20:43, 25 cze 2013

asc napisał(a)

Coraz bardziej mi sie Twój synuś podoba......

Masz na myśli umiejętność pieczenia ciast? ...ten wytwór też jest jego

Na 18 urodziny kupiliśmy Mu malutki w dniu urodzin, na imprezę zamówiliśmy duży, a dla rodziny upiekł sam....był o niebo lepszy od tych kupnych