Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Tessa 16:40, 01 gru 2013

Witam wszystkich.Ja też sporo tu wyczytałam zanim się zarejestrowałam.Bardziej bym pasowała do "ogródeczkowa" ...Działkę mam 150km od miejsca zamieszkania,w łódzkim więc na razie niewiele na niej jest ,bo nie ma kiedy pracować nad roślinkami.Może kiedyś się to zmieni,ale obecnie większość czasu jestem w Katowicach z roślinnością doniczkową .
Uwielbiam patrzeć jak kwitną moje wysiewane wiosną roślinki i drżę o to by znów Warta nie zalała naszej posesji jak w 2010r. gdy straciłam prawie 100 iglaków a z zasianych kwiatów zostały 3 maciejki i jeden goździk (przypłynęło do mnie za to mnóstwo maków).
Jak większość , czekam na wiosnę i mój debiut z cebulowymi
Pozdrawiam
Anna
Gardenarium 17:45, 01 gru 2013

Witaj Tessa, czyli jest nadzieja na jakieś zdjęcia?

Instagram Ogrodowiska
aedi 20:42, 02 gru 2013

Witajcie Ogrodomaniacy. Dziś wielki dzień - po ponad miesiącu czytania Waszego (naszego) forum nareszcie odważyłam się dołączyć do Was. I pomyśleć ze to dzięki koleżance zapoznanej w sanatorium w Ciechocinku. To ona pokazała mi Wasze forum.
Roślinki i dłubanie w ziemi kocham od zawsze ale to co tu zobaczyłam i przeczytałam stawia mnie na laickim poziomie. Mimo to pragnę do Was dołączyć i jeśli nie pomogę to przynajmniej się czegoś od was nauczę i coś podpatrzę. Ukłony dla GURU czyli Szefowej Danusi. Mój ogródeczek ma 26 a ale tylko połowa jest do obsadzenia, ponieważ działka jest częściowo zalesiona. Uprawiam tez ogródek warzywny i próbuje bawić się w ogrodnika.
Pola 22:29, 02 gru 2013

Witamy Cię serdecznie, i czekamy na relację z twojego ogrodu...
iwona0765 08:00, 03 gru 2013

Witamy , witamy !!!
gaga 11:06, 05 gru 2013

Witajcie kochani zostanę z Wami na długo...
iwona0765 13:16, 08 gru 2013

O mam przyjemność powitać Cię jako pierwsza - niedawno dołączyłam i wiem jak to miło jeżeli ktoś odpisze na nasze powitanie !!! Pozdrawiam !
Gardenarium 19:38, 08 gru 2013

Gaga, witaj, jakoś cicho, czy założyłaś wątek już?

Instagram Ogrodowiska
ewela 22:02, 12 gru 2013

Witam wszystkich pasjonatów ogrodów Zaglądam do Was regularnie od dłuższego czasu, podziwiam cudne ogrody, zachwycam się nasadzeniami... Sama jestem szcześliwą posiadaczką własnego kawałka ziemi, w którym mogę kopać, sadzić i przesadzać- mój mąż śmieje się, że często zmienia mi się koncepcja ogrodu. Nic na to nie poradzę, ciągle szukam pomysłu na te swoje rabaty. Dzięki Waszym ogrodom wiem do czego chcę dążyć. A pani Danusia to już w ogóle moje guru ogrodnicze- piękny ogród, masa pomysłów i zawsze z dobrą radą
Ignac 23:05, 15 gru 2013

Zgodnie z instrukcją chciałbym powiedzieć głośne i odośne DZIEN DOBRY, jednocześnie zapraszając do mojego wątku
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies