Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Blaski i cienie nowego życia

Blaski i cienie nowego życia

vita 17:44, 26 sty 2013

Ula trzymaj się i nie dawaj, wiosna blisko! Na wszystko spojrzysz wtedy inaczej. Zdrowia życzę
Ewa 10:26, 27 sty 2013

Pozdrowienia sle słoneczne
eliza3 12:29, 27 sty 2013

Witaj, przyszłam się przywitać niedzielnie, dzisiaj tylko chwilę na forum, bo moje oczy też siadają... epidemia jakaś czy co?
Pozdrawiam
an_tre 14:35, 27 sty 2013

Urszulla napisał(a)

Cieszę sie że Twoje oczy zrozumiały że dośc już grymasów. Może i do moich to dotrze? Pozdrawiam Ulciu. Miłej niedzieli.

Jestem ostrożna....ale zauważyłam że na niższym krześle zmienia się kąt patrzenia na ekran i trochę lepiej
A może to mój wymysł
Dzięki za pozdrowienia.
Ulka nie twój, tak jest lepiej i oczy się nie mączą, nie wiem jak teraz, ale kiedyś można było razem z biurkiem pod komputer dostać podstawkę do monitora, chyba tak z 10 cm wysoką
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Urszulla 15:41, 27 sty 2013

Vita, Ewciu- cieszę się że wpadacie.....u mnie nie ma sielskich widoków letnich a tych kilkadziesiąt fotek ile można oglądać razy muszę gromadzić znowu coś ciekawego....zaczynam za 2 tyg.

Elciu- wirus może jakiś na O. wszystkie wirusy się rozprzestrzeniająhi,hi,hi

Aniu- dzięki za rady komputerowe......coś w tym musi być

A dziś dobra wiadomość.......chmury śniegowe ustępują....niebo widać......będzie wiosennie.....ciekawe na jak długo

kasik778 19:42, 27 sty 2013

Ula wypatrujesz wiosny? ja bardzo, zakupy wiosenne w toku, nasion nakupiłam tyle, że mój M nieodmiennie stuka się w głowę
Jabeska 22:50, 27 sty 2013

Ula, ale fajną prognozę pogody zapowiadasz Takie pogodynki lubię
Mala_Mi 22:59, 27 sty 2013

Zamiast +5 wolę -5.. przynajmniej nie ma błota
I uciekam, bo zaraz mnie skrzyczycie.... a może i baty dostanę...
Madzenka 22:59, 27 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Vita, Ewciu- cieszę się że wpadacie.....u mnie nie ma sielskich widoków letnich a tych kilkadziesiąt fotek ile można oglądać razy muszę gromadzić znowu coś ciekawego....zaczynam za 2 tyg.

Elciu- wirus może jakiś na O. wszystkie wirusy się rozprzestrzeniająhi,hi,hi

Aniu- dzięki za rady komputerowe......coś w tym musi być

A dziś dobra wiadomość.......chmury śniegowe ustępują....niebo widać......będzie wiosennie.....ciekawe na jak długo

Ula u nas świeża dostawa śniegu była....
anna_studio 23:14, 27 sty 2013

A propos...hiacyntów...
Ulka nie mogę...
U mnie wyglądają podobnie...większy kiełek...mniejszy...i najmniejszy...
Dziwnie...tak nie równo...
Ile chcesz je jeszcze w tej piwnicy trzymać...?
Zastanawiam się czy nie zostawić już w pokoju...?