Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rododendronowy ogród II.

Rododendronowy ogród II.

barbara_kraj... 22:44, 23 lip 2014

To niesamowite co się z tą pogodą wyprawia! Koniec lipca prawie i grad z nieba się sypie, i to jaki wielki!
Współczuję, bo wiem ile serca w swój ogród wkładasz. Tyle pracy, tyle starania i w parę chwil wszystko zmarnowane
Przykre...
agatanowa 22:57, 23 lip 2014

Bogdzia napisał(a)

Jak się patrzy na to co dzieje sie na Słowacji to tym gradem nie ma sie co martwic.Byle gorzej nie było. Pozdrawiam serdecznie.

święte słowa

pozdrawiam Bożenko
anna_g 23:04, 23 lip 2014

Nic nie poradzimy na tą pogodę ale ona robi się coraz trudniejsza.... Nieobliczalna zupełnie... Niestety. Dzisiaj jest masakra na Slowacji - jutro nie wiadomo gdzie Paskudny grad. U mnie nie było gradu dzisiaj tylko jakieś 4 burze z solidnymi ulewami. Ogrodu nie zniszczyło,za to w pracy nam szkód narobiło - walnęło w komputer, internet, prąd....
chyba musimy nauczyc się z tym żyć. Pozdrówka
Iwk4 23:46, 23 lip 2014

Mam nadzieję, że roślinki szybko sie pozbierają po gradzie. U nas była tylko burza i deszcz.
Gabrysia_ 23:53, 23 lip 2014

Bożenko...przytulam i współczuje gradu,jakaś pokićkana ta pogoda zupełnie!
Mam nadzieję,że roślinki sie pozbierają
Pozdrawiam
Mala_Mi 07:55, 24 lip 2014

No nie.... znów masz jakiś kataklizm pogodowy... nie narzekam na mój deszcz za oknem..... zawsze może być gorzej.
popcorn 08:13, 24 lip 2014

Bogdziu wspolczuje u nas tez byl grad, sporo i byl spory, ale nie zauwazylam porozrywanych listkow... niektore rosliny sie pokladly, costam sie zlamalo, ale tragedii nie ma

Buziaki!
Bogdzia 10:08, 24 lip 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Współczuję gradu U nas tylko trochę pokropiło i dalej susza. Czemu nie może padać po równo, wypośrodkowane?

Ja też jestem za wypośrodkowaniem ale nikt nas nie pyta więc i tak nic z naszego chcenia. u mnie nadal pada choc teraz juz spokojny drobny deszczyk. Sprawdziłam rh sa w porzadku , gorzej z azaliami i innymi liściastymi bo grad mnóstwo liści oberwała ale tragedii nie ma . Szkoda tylko lilii bo pięknie kwitły a teraz wygladaja kiepsko.

Bogdzia 10:09, 24 lip 2014

hanka_andrus napisał(a)
A u mnie dalej Sachara!

Ja juz mam dosyc deszczu , zaprponuję mu przeniesienie się do Ciebie.
Bogdzia 10:17, 24 lip 2014

danuta_szwajcer napisał(a)
Oj Bozenko wspolczuje Ci tego gradu(( Wiem jak to boli jak niszczy roslinki i nie tylko, u mnie dzis bez gradu burze byly ale w tym roku juz tez mi poniszczyl ogrod. Wszystko jakies nienormalne echhh. Poczytalam tez o rh, ze nie wszystkie maja w tym samym czasie tak samo duze paczki i zaraz mi lzej bo tez zauwazylam u siebie, ze na niektorych sa mniejsze. Pozdrawiam

Rh się nie martw na wiosnę zakwitną.Ja gradem też nie jestem zmartwiona , byle gorzej nie było.Pozdrówka.