Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

ewalm 20:59, 16 maj 2013

Przetacznik napisał(a)
. faktura, kolory i chmury są świetne : )

Były super, to prawda, ale tych najfajniejszych i tak nie złapałam. Ale cóż...trudno.

Zdjecie można poprawic, jako zdjęcie, wyprostowac troszkę, ale darowałam sobie. Są naturalne

Podobno w Polsce lato, hmmm..
malwes 22:32, 16 maj 2013

Ewunia,
Zdjęcia traw wyszły przepięknie - i te ze słońcem i te bez. I faktycznie...trawy, zachód i P.Coelho wzbudzli sporo refleksji nad życiem

Przygoda może się kończy...a może po prostu rozpoczyna się nowa. Tych doświadczeń nikt już nie odbierze, to kolejny kawałek Ciebie...fajnie, że ten wątek powstał. Nie umknęło jednak coś ważnego, zostały różne ślady, i ten w tym wątku między nimi.

Burzowe zdjęcie bardzo do mnie przemawia - bardzo lubię takie momenty, kiedy z jednej strony świeci mocne słońce i oświetla wszystko dookoła, a z drugiej niebo aż granatowe od burzowych, groźnych chmur...

To prawda, w Polsce lato (27st pod W-wą i w okolicach )
ewalm 23:49, 18 maj 2013

Gosiu, i my się doczekaliśmy, chociaż podobno tylko na jeden dzień. Dzisiaj było ciepło, słonecznie i wspaniale. NARESZCIE. (ale 27 stopni to na pewno nie było).

Trawę skosiłam, ale za późno było żeby to uwiecznić. A szkoda. Może jutro?
Dzisiaj nie mam więc ogródka, mam tylko wieczorne i nocne dmuchawce, bo testowałam w ich towarzystwie nową latarnię. Ładnie to wygląda w ogrodzie, kiedy palą się świece. A dla dmuchawców to już ostatnie momenty, rozsypują się przy lada dotknięciu.

ewalm 23:52, 18 maj 2013

Te są z księżycem na tle nieba:

A te na szkle:

A wszystkie niewyraźne
ewalm 23:54, 18 maj 2013

Przetacznik 00:09, 19 maj 2013

No , no jaka puchata sesja, drugie zdjęcie wybieram
anipla 04:39, 19 maj 2013

Ewo przecudne fotki dmuchawców... w tm roku mam ich całe łany....

Buziaki
justa35 10:27, 19 maj 2013

Ależ zdjęcia cudne
dtjj 10:37, 19 maj 2013

wspaniała sesja cudne !!!
ewalm 23:01, 19 maj 2013

Załatwione Weroniko, to zdjęcie dla Ciebie

Anitko, mój sąsiad też ma łany, i to właśnie z tych łanów pod osłoną zmroku wykradliśmy kilka sztuk. Przez płotek

Justa, Daria - miło Was widzieć (Darię chyba po raz pierwszy?) i fajnie, że Wam się podobały dmuchawce. Te są dość melancholijne i smutne. Mam skojarzenia z dziećmi, które dorastają i opuszczają dom rodzinny, jak patrzę na te odlatujące nasionka, zwłaszcza na zdjęciu 4.