Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

agniecha973 22:11, 09 lis 2012

Te koperki to Twój znak firmowy Pozdrawiam.
Bogdzia 22:46, 09 lis 2012

Świetne zdjecie koperków, pozostałe równiez ale to jest wyjątkowe.
ewalm 23:50, 09 lis 2012

Faktycznie, firmowy
Muszę sobie wstawić w avatarku.
Haniu, Aga, Bogdziu - miło mi, że zaglądacie. W porze gdy na Ogrodowisku są wieczorne godziny szczytu, u mnie takie same godziny są w najpierw w kuchni (kolacja), potem w łazience (mycie), a na końcu w jednej z dziecięcych sypialni (czytanie). Mogłabym pogonić potomstwo i powiedzieć Dużemu albo Średniemu, żeby poczytał Najmłodszej. No ale po to miałam nie pracować, żeby dzieci miały mamę. Ja pamiętam jak Mama przychodziła mnie pogłaskać po głowie bo jakoby bałam się ciemności (to była ściema) i chciałabym żeby oni też mieli takie wspomnienia.
ewalm 23:51, 09 lis 2012

Ha, zrobione Mam avatarek.
hanka_andrus 23:58, 09 lis 2012

Piękny avatarek,Ewo.Ja swoim tez czytałam,i po całym dniu roboczym w pracy ,i potem w domu, zasypiałam szybciej niż one.....ale to pamiętają i teraz swoim dzieciom tez czytają, albo ,,kokoszą się chwilę wszyscy we wspólnym łóżku.A jakie stamtąd odgłosy?Samoloty latają w powietrzu,walki poduszkowe, chichy,i inne takie śmichy!
monteverde 00:07, 10 lis 2012

Fajny koprowy awatarek, Ewo, a ja kuzyniakom bajki puszczałam z płyt długogrających jak nocowali u mnie, ale też i czytałam do tej pory wspominają bajkę np. o Królu Bólu w wykonaniu Kobuszewskiego no i inne

http://www.youtube.com/watch?v=l5-zh-xmdC4
ewalm 00:07, 10 lis 2012

No, właśnie. Dlatego warto.
Tutaj nie zasypiam przy czytaniu, nie jestem wiecznie zmęczona, ale w W-wie nie raz się zdarzało
Dzieci tak szybko rosną. Najstarszy niby jeszcze nie taki duży, ale już przestaje być dzieckiem, Jeszcze chwila i zacznie zajmować łazienkę na dłużej i pielęgnować urodę . A może nawet nie będzie zamykał oczu ze wstrętem, jak w telewizorze się całują .
agniecha973 00:08, 10 lis 2012

My też sporo czytamy i kokosimy się Jak sobie pomyślę, że całego Harrego Pottera przeczytałam na głos, to trochę mi się teraz wierzyć nie chce.
ewalm 00:09, 10 lis 2012

Płyty praktykujemy w samochodzie. W długich podróżach do Polski i z powrotem

A na Święta prawie na pewno przyjedziemy i już się cieszę Niekoniecznie z tego, że znowu będę musiała wysłuchać Kopciuszka i Calineczki, ale co tam.
ewalm 00:12, 10 lis 2012

Ja młodszym nie czytam tyle co Najstarszemu. Jemu czytałam też w dzień, a im w zasadzie tylko wieczorami. Ale oni maja jeszcze siebie nawzajem i bawią się razem oraz kłócą, a Najstarszego trzeba było czymś zająć.

A co do kokoszenia - też lubię. I lubię jak któreś przyjdzie w nocy, bo tutaj mamy ogromne łózko i się mieścimy, a z drugiej strony żadne z moich dzieci nie przychodziło ciągle, tak żeby to był problem. Tylko od czasu do czasu, takie duszki po nocy.