Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek na trzy lata

Ogródek na trzy lata

monteverde 23:57, 18 lis 2012

no tak leszczyna a alergii współczuję
ewalm 00:11, 19 lis 2012

Justynko - no to fakt, trzeba przygotować. Ale jak już są rabaty, to potem dziury między jeszcze małymi nasadzeniami można zasłaniać.

Aniu - eeee, da się z nią żyć, są gorsze choroby.
Przetacznik 19:48, 19 lis 2012

To zdjęcie szczególnie mi się podoba, z chmur wyzierają szerokie pasma promieni, pozdrawiam Ewo
ewalm 22:06, 19 lis 2012

Ładnie tam wczoraj było, a dzisiaj byłyśmy z małą M jeszcze raz popatrzeć na Słomianych Panią i Pana, tym razem w słońcu, bo popołudniu była piękna pogoda.
Oglądałam u Ciebie wiewiórki Weroniko (bardzo ładne), ale chyba nic nie napisałam. Jestem dziś zmęczona.
EPODLAS 13:11, 21 lis 2012

Witaj Ewo, wpadłam do ciebie pierwszy raz. Przeczytałam twój post u Agnieszki w dyskusji o fotografii. Widzę, że lubisz robić zdjęcia tak jak ja. Też mam tylko kompakt, ale zamierzam kupić lustrzankę. Oczywiście są lustrzanki dla zawodowców i takie niezbyt skomplikowane. Ja takiej drugiej potrzebuję. Do dobrych zdjęć w ogrodzie przydałby się też statyw. Ręka jest zawodna. Pozdrawiam, jeżeli chcesz zobaczyć moje fotki, zapraszam do siebie. To są moje próby.
agata_chrosc... 13:22, 21 lis 2012

Pooglądałam sobie zdjęcia - bardzo nastrojowe. Znowu będę wpadac
ewalm 13:32, 21 lis 2012

EPODLAS napisał(a)
Witaj Ewo, wpadłam do ciebie pierwszy raz. Przeczytałam twój post u Agnieszki w dyskusji o fotografii. Widzę, że lubisz robić zdjęcia tak jak ja. Też mam tylko kompakt, ale zamierzam kupić lustrzankę. Oczywiście są lustrzanki dla zawodowców i takie niezbyt skomplikowane. Ja takiej drugiej potrzebuję. Do dobrych zdjęć w ogrodzie przydałby się też statyw. Ręka jest zawodna. Pozdrawiam, jeżeli chcesz zobaczyć moje fotki, zapraszam do siebie. To są moje próby.

Lubię , rzeczywiście. Miło, że zajrzałaś : )
Ja u Ciebie też jeszcze nie byłam chyba i chętnie zajrzę pooglądać zdjęcia i ogród.
ewalm 13:33, 21 lis 2012

agata_chroscicka napisał(a)
Pooglądałam sobie zdjęcia - bardzo nastrojowe. Znowu będę wpadac

No, cieszę się : ), zapraszamy, zapraszamy...
Gardenarium 15:44, 21 lis 2012

Uśmiałam się z tej słomianej pary, jeśli chcesz nasion werbeny patagońskiej napisz w wątku oddam, wysyłam nasiona.

Instagram Ogrodowiska
ewalm 22:14, 21 lis 2012

Gardenarium napisał(a)
Uśmiałam się z tej słomianej pary, jeśli chcesz nasion werbeny patagońskiej napisz w wątku oddam, wysyłam nasiona.

Danusiu miło Cię widzieć.
O werbenie patagońskiej napiszę, albo może Ania-Monte ma ją w zanadrzu. Z Anią już o nasionkach pisałyśmy. Ale u mnie w przyszłym roku będzie przestój ogrodowy - ten ogród opuszczę, a działkę w W-wie dopiero będę musiała uporządkować jesienią.
serdecznie Cię pozdrawiam