Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pomóżcie wyczarować mi ogród

Pomóżcie wyczarować mi ogród

Ewa777 20:16, 17 gru 2014

Violu, prawdziwe renifery!!! Ale Ci zazdroszczę, też bym się rozpłakała na ich widok. Ale u Mikołaja już chyba nie płakałaś?
Viola 09:14, 18 gru 2014

Ewa777 napisał(a)
Violu, prawdziwe renifery!!! Ale Ci zazdroszczę, też bym się rozpłakała na ich widok. Ale u Mikołaja już chyba nie płakałaś?

Nie, u Mikołaja nie wypadało Jeszcze by pomyślał, żem beksa lala i prezentu bym nie dostała
Viola 22:57, 23 gru 2014

Kochani, wszystkim życzę miłych spotkań rodzinnych, odpoczynku po tych pracowitych dniach, słoneczka na niebie i w duszy, radości i jednocześnie refleksji. Pozdrawiam Świątecznie

Monic 17:36, 27 gru 2014

Piękne życzenia! Tobie też wszystkiego dobrego Violu! Ja dopiero dzisiaj mam pełny luzik, więc odwiedzam znajome wątki Pozdrawiam serdecznie!
Iwk4 19:35, 28 gru 2014

Violu, pozdrawiam poświątecznie
elzbieta_g 20:42, 28 gru 2014

poświątecznie zaglądam i pozdrowienia zostawiam
Viola 18:13, 29 gru 2014

Moniko, Iwonko i Elu serdecznie dziękuję za życzonka i Wam również życzę samych serdeczności i udanego Sylwestra
Luki 20:15, 29 gru 2014

To ja z wielkim opóźnieniem pierwsze koncepcje. W sumie nic nowego nie wymyśliłem bo kierowałem się tym co było już napisane plus dodałem miejsce na ewentualny postój dodatkowego samochodu.
Masz najprostszą i najlepszą sytuacje jeżeli chodzi o podjazd i moim zdaniem nie ma co kombinować. Ja mam takie zdanie, że podjazd nie ma się rzucać w oczy, ma być po prostu schludny i praktyczny. Kwiatki, wzorki kolorki inne cuda, które widać na wielu podwórkach pozostawię bez komentarza
Troszkę nakombinowałem z tarasem bo nie widziałem dokładnie kratek czyli wymiarów, ale na oko chyba pasuje

To mam dwie wersje. Pierwsza o kątach prostych, druga bardziej wyoblona. Jeszcze wszystko można poprawiać i modyfikować

Ewa777 20:21, 29 gru 2014

Violu, szykuje się u Ciebie rewolucja
Viola 17:30, 30 gru 2014

Luki napisał(a)
To ja z wielkim opóźnieniem pierwsze koncepcje. W sumie nic nowego nie wymyśliłem bo kierowałem się tym co było już napisane plus dodałem miejsce na ewentualny postój dodatkowego samochodu.
Masz najprostszą i najlepszą sytuacje jeżeli chodzi o podjazd i moim zdaniem nie ma co kombinować. Ja mam takie zdanie, że podjazd nie ma się rzucać w oczy, ma być po prostu schludny i praktyczny. Kwiatki, wzorki kolorki inne cuda, które widać na wielu podwórkach pozostawię bez komentarza
Troszkę nakombinowałem z tarasem bo nie widziałem dokładnie kratek czyli wymiarów, ale na oko chyba pasuje

To mam dwie wersje. Pierwsza o kątach prostych, druga bardziej wyoblona. Jeszcze wszystko można poprawiać i modyfikować

O jacie, Łukaszu, dopiero się zalogowałam od wczoraj, a tu taki prezent Noworoczny. Wielkie dzięki za Twoje projekty. Oba mi się podobają, ten drugi mimo, że trudniejszy w realizacji , chyba bardziej, po prostu trochę mnie ciągnie do zaokrągleń. Zobaczę jak w praktyce to wyjdzie.

A ja wczoraj rysowałam swoją nową propozycją (po przeanalizowaniu poprzednich podpowiedzi) i wyszło mi coś takiego jak u Ciebie (druga wersja), tylko po prawej stronie nie poszerzyłam tak podjazdu. U mnie tylko chodnik do domu trochę szerszy, żeby rabatka była takiej samej szerokości co ta mała przed donicą. Linia ołówka i kolor ciemnobrązowy- tak jest teraz, a jasnobrązowa kredka - moja nowa propozycja. Dorysowałam (na zielono) ewentualne rabaty, z zachowaniem linii prostych z delikatnymi zaokrągleniami.

Lecę pokazać M. co mi tu wyrysowałeś; będą mu się oba pomysły podobać, ale jak znam życie pewnie z prostymi kątami bardziej Łukasz WIELKIE DZIĘKI!