Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu

safikey 12:32, 19 wrz 2014

Gosi a jeszcze podpytam, gdzie kupujesz cebulki, bo ja ostatnio na Zemborzyckiej
Ewkakonewka 21:35, 19 wrz 2014

Rewizyta Widzę dyskusję nad szaleństwem zakupowym Mój M. jakiś wyrozumiały mocno w tym temacie, a jedyne co pyta .... uwaga.... Czy to trzeba plewić? Oczywiście nic nie trzeba plewić niiiic
Macham, dziękuję za odwiedziny
Betka 07:49, 20 wrz 2014

Pozdrawiam z rana
ania_wesola 11:30, 20 wrz 2014

Gosiu u Ciebie chyba jeszcze nie byłam ale mi się podoba i będę zaglądać
SylwiaKa 16:43, 20 wrz 2014

Gosiek - ja się nie odzywam bo wiedzę staram się wchłonąć w swój otępiały już mózg, jutro egzamin. Szlag by to...
Odezwij się w sprawie naszego przyszłotygodniowego wypadu na występy gościnne. Przy okazji możemy na Becię napad zrobić i dokonać jakiejś małej aneksji... Zdam - nie zdam, już się później uczyć i tak nie będę, więc mogę jechać. Może będziesz miała jakiś dzień, że uda się wcześniej wyjść z pracy??? Mogę Ci napisać usprawiedliwienie jakieś, chcesz?
Sylwka

P.S. Nauka ma jednak te dobre strony, że siedzi człowiek zamknięty w domu i nigdzie nie jeździ! (czytaj: nie mija po drodze żadnych sklepów na B. ani na L. tudzież innych, w których sprzedają cebulki) ))
Ja to Ci tylko tego sadzenia współczuję...
Gocha 00:38, 21 wrz 2014

Betka napisał(a)
Pozdrawiam z rana

Beatko a ja pozdrawiam w nocy, ale jutro też jest dzień. Więc pozdrowienia niedzielne- miłego dnia
Gocha 00:42, 21 wrz 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Rewizyta Widzę dyskusję nad szaleństwem zakupowym Mój M. jakiś wyrozumiały mocno w tym temacie, a jedyne co pyta .... uwaga.... Czy to trzeba plewić? Oczywiście nic nie trzeba plewić niiiic
Macham, dziękuję za odwiedziny

Ewa witam. Ja dzisiaj trochę sadziłam cebulek - te które wysadzam bez koszyczków tzn, szafirki- posadziłam 220 szt. cebulek, jeszcze mam do włożenia 40 szt. ale takich większych cebulek bo to szafirki pełne. Dobrze, że Twój M. wyrozumiały- ja muszę nad moim popracować.
Gocha 00:43, 21 wrz 2014

ania_wesola napisał(a)
Gosiu u Ciebie chyba jeszcze nie byłam ale mi się podoba i będę zaglądać

Aniu zapraszam kiedy tylko będziesz miała ochotę. Pozdrawiam
Gocha 00:54, 21 wrz 2014

SylwiaKa napisał(a)
Gosiek - ja się nie odzywam bo wiedzę staram się wchłonąć w swój otępiały już mózg, jutro egzamin. Szlag by to...
Odezwij się w sprawie naszego przyszłotygodniowego wypadu na występy gościnne. Przy okazji możemy na Becię napad zrobić i dokonać jakiejś małej aneksji... Zdam - nie zdam, już się później uczyć i tak nie będę, więc mogę jechać. Może będziesz miała jakiś dzień, że uda się wcześniej wyjść z pracy??? Mogę Ci napisać usprawiedliwienie jakieś, chcesz?
Sylwka

P.S. Nauka ma jednak te dobre strony, że siedzi człowiek zamknięty w domu i nigdzie nie jeździ! (czytaj: nie mija po drodze żadnych sklepów na B. ani na L. tudzież innych, w których sprzedają cebulki) ))
Ja to Ci tylko tego sadzenia współczuję...

Sylwia, przepraszam Cię ale chyba w najbliższym czasie to nie będę mogła nigdzie wyskoczyć. Będę miała dużo pracy w pracy i najprawdopodobniej będę zostawała po godzinach. Całkiem straciłam rachubę czasu. Przed 1 października mam strasznie dużo rzeczy do zrobienia w pracy. Zwolnić bym się nie mogła napewno. Sylwia a jeszcze cebule do sadzenia- za dużo ich kupiłam i teraz problem. Ale nie myśl, że nie chcę z tobą się wybrać- wręcz przeciwnie - z przyjemnością gdzieś bym wyskoczyła. Może później albo wiosną będzie więcej okazji. Teraz to nawet nie mogłabym nic kupić bo nie mam gdzie sadzić i kasy też brak. A Ty jak z cebulkami ? Nie skusisz się jednak?. Trzymam jutro kciuki- musi się udać Daj znać jak poszło.
Gocha 01:12, 21 wrz 2014

Moje ostatnie zakupy- już obiecuję sobie , że więcej nie będzie.