I pierwsze fotki po deszczu
Mój ubiegłoroczny nabytek .. Teraz zaczyna szaleć
Bez czarny lancinata.. Jest na zbyciu .. Jak ktoś kce , to pisać ... Ja juz mam nadmiar kolorów... A przyszedł do mnie przez pomyłkę
Kiścień szaleje ... To jedna z najmniej kłopotliwych roślin w moim ogrodzie , nie wie , co to grymasy .)
A na te kwiaty róży giardina czekam jak mała dziewczynka na pierszy prezent gwiazdkowy .. To moja pierwsza róża .. I mimo tego ,źe teraz mam akcję " skoczek" żeby mi się nie nudziło .. To i tak myślę ,że będzie piękna
Mikro kwiatuszki skalnicy tworzą taki śliczny delikatny łan.. Ciężko to złapać na zdjęciu
Młode przyrosty rododendrona cunninhams white .. Rośnie bardzo zwarty i za to go lubię .. Nie ma takiej golizny we wnętrzu jak moja simona... Ale ona ma kwiaty do teraz , a on miał je zaledwie jeden tydzień .... I masz ci los .. Albo fajne kwiaty , albo fajny pokrój ..dwa w jednym szukam
Przed momentem chciałam wyekspediować synka za śmieciami ... Otwieram drzwi , patrzę ... A tu najbardziej oczekiwany gość jakiego tylko mogłam sobie wymarzyć
Przedstawiam : pan Biegacz Fioletowy .. Najulubieńsze menju na imprezy i na codzień : larwy i chrząszcze opuchlaków
Dziewczynki .. Ja go kofffam .. Złapałam gada i troskliwie zaniosłam na rabatę z różanecznikami ... A niech sobie smacznie poje