Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

elka_ 00:51, 11 sie 2016

Herbatkę mrożoną wypiłam, posiedziałam, poczytałam, pooglądałam Małe jest piękne i doskonale to się sprawdza w przypadku Twojego ogrodu
Gratuluję udanego spotkania i prezencików trafionych
Życzę rychłego spełnienia marzenia o majtkowej róży
Kacha123 08:42, 11 sie 2016

Cześć Eluś! Pięknie u Ciebie! Ławeczka i jej otocznie boskie, mus kiedyś na niej klapnąć!
Czytam rozważania nad różami i jeśli interesuje Cię Leoś to proszę:

Donia72 11:39, 11 sie 2016

Sebek napisał(a)
1 Nie będzie mainstreamowy
A na końcu nożna dodać małe lustro - z Ikei choćby I będzie podwójny efekt

A gdzie najlepiej wygląda lustro w ogrodzie? Chciałabym taki myk mieć u siebie, ale nie wiem gdzie....
Kindzia 13:09, 11 sie 2016

Kule, ale Ci się fajny zbiornior szykuje Gierczuś! Ta pierwsza wersja superowa by była
gierczusia 19:45, 11 sie 2016

Kindzia napisał(a)
Kule, ale Ci się fajny zbiornior szykuje Gierczuś! Ta pierwsza wersja superowa by była

Noooo tak sama siedzę właśnie w drewutni , gapczę się na te moje bajoro i wzdycham...super koncepcja a jakowegoś chopa ni mosz , coby mi to zrobił ??? Mój chłop taki zarobiony ,że ledwo żyje...echhhhh..mówiė serio
gierczusia 19:51, 11 sie 2016

Donia72 napisał(a)

A gdzie najlepiej wygląda lustro w ogrodzie? Chciałabym taki myk mieć u siebie, ale nie wiem gdzie....

Doniu witaj u mnie
Z tym lustrem..hmmmmm..u jednych jest jako elenent dekoracyjny , ottt stoi sobie lustro i jest tam jakiś widok..ja chciałam je tak wkomponować ,żeby go nie było specjalnie jakoś widać , tylko ,żeby mi w miarė naturalnie oszukiwał ludzkie oczy i powiėkszał ogrōd..i tak też mam...jest przy płocie, umocowane w ramie na kotwach w ziemi..stoi juž chyba 3 sezon i nic mu nie jest a nie zabezpieczam go jakoś sczególnie....

Szybkie zdjęcie tabletem..listro jest na prawej raczej..obok jałowców, od góry przysłonięte wiciokrzewem..widzisz ???
Jak Ci jeszcze czegoś potrzeba to pytaj

gierczusia 20:03, 11 sie 2016

Kacha123 napisał(a)
Cześć Eluś! Pięknie u Ciebie! Ławeczka i jej otocznie boskie, mus kiedyś na niej klapnąć!
Czytam rozważania nad różami

Kasiu liczę na to,że wnet uda Ci się ja wypróbować , bo ja niesłychane zaległości towarzyskie mam , jeszcze z ubiegłego roku
Dumam nad tymi różami , tym bardziej ,że ja nie tylko ślepok ale i daltonista tak więc ogladam i myślę muszę jednak przyznać ,że leoś jest cuudna różà dziękuję bardzo za fotkę to zawsze inaczej niż w necie

Buziole
kasja83 20:26, 11 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Noooo tak sama siedzę właśnie w drewutni , gapczę się na te moje bajoro i wzdycham...super koncepcja a jakowegoś chopa ni mosz , coby mi to zrobił ??? Mój chłop taki zarobiony ,że ledwo żyje...echhhhh..mówiė serio

Z chłopami tak bywa...mój też zasłania się pracą zawodową
AsiaK_Z 20:27, 11 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Noooo tak sama siedzę właśnie w drewutni [...]

Karę se zadałaś Eluś?

Kiedyś eMuś będzie miał ciut wolnego to Ci wszystko, z nawiązką zrobi albo poproś przystojnego sąsiada
JulkAd 22:23, 11 sie 2016

Ewa777 napisał(a)
Ja mam Leonarda na pniu i też jestem nim zachwycona. Kwitnie długo, a potem jeszcze powtarza kwitnienie. U mnie nie chorowała.

Tak wygląda w pąku

A tak w rozkwicie

Jeżeli to ma być taki róż to Mariatheresia jest blada, majtkowa właśnie.
A Ewcia takie zdjęcia wrzuciłaś, że i ja chyba Leonka poszukam