Eluś ale u Ciebie sie dzieje. Musiałam sie sporo cofnąć żeby wyczaić o co biega i to tak w skrócie. Szkoda że nie widziałam Twojego ogrodu w realu bo miałabym jakąś lepszą orientację. Ogród pomimo małych rozmiarów jest urokliwy i taki dopracowany.Pozdrawiam gorąco
Aaaa... dzieje się..... bo ja se zawsze jakichś problemów szukam .. a tak na poważnie..kompostownik jest kula u nogi i mam go już dość zbieram się już do tego od jakiegoś czasu
Mikro ogród bardzo dziękuje za komplementy.. fjjuuu, fjuuuuu..urokliwy ale mi jest miłoooo .)
Dziękuję
Zaraz kuknę na tå Twoja lilię bom ciekwa łoookrutnie
Ale co masz na myśli mówiac : kwadratowy zbiorniczek ??? patrzzzz, jak Ci ładnie rozrysowałam .. no chyba ,że wariant nr 4.. bo żaden z podanych 3 wariantów Cię nie zadowoli to w paski to zarys tarasu, to bez niczego to zarys ogólny działki..rabat nie uwzględniłam.....to czerwone to proponowany kształt zbiornika...
Decyzja co do róży podjęta ?
Ja miałam Lariski i w tym roku jak były te przymrozki wiosenne to mi zmarzły .
Cudne są ,posadziłam w ich miejsce Aspirin Rose ...ale to nie to .
Będą znowu Lariski
No tą pierwszą wersją pojechałaś i powiem, że znakomicie by to wyglądało, nie będzie to jakimś utrudnieniem w użytkowaniu ogrodu, bo jeżeli nie to warto taki pomysł rozpatrzyć
Bo jeżeli nie to coś w deseń drugiej wersji jak najbardziej mogłoby być
Kulleee Łukasz a tak ogólnie to nie myślisz , czy to będzie korespondowało z reszta ogrodu ??? bo wiesz..ogród z założenia taki lekko wiejskawy ( Bożeszzzz, cóż za odmian i forem ) i czy taki geometryczny zbiornik będzie ok ??? wiesz co mam na myśli...
Dodam ,że sama się skłaniam ku opcji 1 lub 2... ale nie jestem pewna......aaaaa