Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

Gosiek33 11:46, 21 paź 2018

Tak się nie bawię, na dodatek rudzik kąpie się u ciebie...
marba 12:36, 21 paź 2018

Sympatyczni goście odwiedzają Twój ogród, Aniu.
Macham.
Margerytka40 13:15, 21 paź 2018

Cudne zdjęcia o poranku
anka_ 09:03, 22 paź 2018

Anitka napisał(a)
Magicznie, dla takich widoczków to można wstawać o poranku.
Warto... szkoda tylko, że te magiczne chwile są takie króciutkie. Dzisiaj niestety wszystko zasnute gęstą mgłą i na takie widoki nie mogłam liczyć.

Zana napisał(a)
Strzępka na 392 widziałam, ale czekam na jesienne wydanie
boję się Aniu, że w tym roku liście spadną bez przebarwień. Zobacz- on nic a nic jesieni nie czuje...(fotki z dzisiaj)

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 09:09, 22 paź 2018

anabuko1 napisał(a)

Fantastyczne ujęcia Aniu

Dzięki Aniu.

Adela napisał(a)
Cudowny ogród a zdjęcia to majstresztyk
Muszę zagłębić się w Twój wątek, bo mnie zauroczył.
Pozdrawiam
Elu do cudnego ogrodu jeszcze daleko u mnie, ale pracuję nad tym. Mam nadzieję, że kiedyś... Ale ogromnie mnie cieszy, że z tej namiastki którą mam wszelkiej maści zwierzęta duże i małe są zadowolone. Dla mnie to oznacza, że idę w dobrym kierunku.

Gosiek33 napisał(a)
Tak się nie bawię, na dodatek rudzik kąpie się u ciebie...
To jak- robisz u siebie oczko na wiosnę? I też będziesz miała takie widoki, a nawet lepsze. Z mojej strony oferta pomocy przy kopaniu i kładzeniu folii cały czas aktualna.

Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 09:14, 22 paź 2018

marba napisał(a)
Sympatyczni goście odwiedzają Twój ogród, Aniu.
Macham.

Basiu dzisiaj tacy goście latali mi nad głową:

Margerytka40 napisał(a)
Cudne zdjęcia o poranku
Piękne, ale ulotne. Dzisiaj gęsta mgła...

Szukając ostatnich kolorów...

Fotergilla... wegetowała... w tym roku zmieniła miejscówkę i daje jesienny popis.

Orszelina- przyjechała aż z Podkarpacia. Mocno dostała przez suszę. Ale do przyszłego roku dobrze się ukorzeni i będzie gwiazdorzyć.
sylwia_slomc... 10:09, 22 paź 2018

Zdjęcia z ptakami i bażantem świetne, a te mgły........bajka
Alicja169 10:20, 22 paź 2018

Dla mnie - pełne uroku misterne sieci pajęcze, ta wspaniała robótka ręczna, koroneczka, wykonana przez jedno zwierzątko aby zrobić sobie posiłek
Wszystkie zdjęcia Aniu super
anka_ 16:49, 23 paź 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Zdjęcia z ptakami i bażantem świetne, a te mgły........bajka
Mgły lubię, ale tylko poranne. Jak cały dzień tak szaro i ponuro to już nie jest fajnie. Dzisiaj na odmianę dzień zapowiadał się o poranku ładnie, a jest masakra. Choć woda potrzebna... ale jeszcze to wiatrzysko...

To trochę koloru

Alicja169 napisał(a)
Dla mnie - pełne uroku misterne sieci pajęcze, ta wspaniała robótka ręczna, koroneczka, wykonana przez jedno zwierzątko aby zrobić sobie posiłek
Wszystkie zdjęcia Aniu super
Ogólnie natura potrafi zachwycić. Tak jak piszesz Alicjo-zachwycają misternie utkane sieci (choć pająków nie lubię) czy choćby obrazy malowane mrozem na szybie.

W tym roku wszystko w pajęczych sieciach.

Magleska 17:00, 23 paź 2018

Wow ....... rewelacyjne fotki robisz cudne .....długa nauka przede mną ,żeby tak uchwycić chwile