anka_
23:53, 08 lip 2015

Irenko kiedyś chciałam wszystko na raz i na już (a najlepiej na wczoraj). Przez takie podejście straciłam mnóstwo roślin i czasu. Teraz z pokorą podchodzę do ogrodniczych wyzwań i mam nadzieję małymi kroczkami do przodu. Kibicowanie bardzo się przyda, dziękuję.
Dmuchawce zapożyczone, ale nie widziałam jakiś szalonych ilości wokoło.
Pozdrawiam.
Wiesz Kasiu zawsze jak jestem w tym parku to mnie zastanawia, co takiego w nim jest że tak mnie tam ciągnie. Nie ma żadnych wyszukanych roślin, dwie alejki na krzyż, a mimo to jest jakaś niesamowita aura w nim.
Pozdrawiam serdecznie.
Powiem szczerze, że właśnie przez swoje zimowe walory zamieszkały u mnie. Pójdą między brzozy. Zobaczymy co pokażą.
Witam serdecznie u mnie i pozdrawiam.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams