Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Kiedyś będzie tu ogród

Kiedyś będzie tu ogród

anka_ 23:34, 30 lip 2015

Dziękuję Ewo

Evening Glow cudowna w każdej fazie, zmienna jak kameleon.
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
anka_ 23:39, 30 lip 2015

Mirka napisał(a)
Tak to werbeną brazjlijska nie jest taka brzydka tylko w masie trzeba ją sadzić .Jak by ktoś chciał nasionka to proszę bardzo wyślę U mnie na 88str.zobacz z jak wygląda w masie

Mirko jakby porównywać w fazie pąka to powiedziałabym, że nawet ładniejsza. A na pewno bardziej widoczna. Ale masz rację, w masie nabiera wyglądu. Mam trochę jej zasianej, na razie wyrywać nie będę.

Karol99 napisał(a)
dziwna bardzo ta werbena..

Ot, taka brazylijska....
Anka Kiedyś będzie tu ogród "Będziesz mieć w życiu ciężkie chwile, ale to one własnie zawsze są tym, co pozwala otworzyć oczy na znaczące rzeczy w twym życiu, których wcześniej nie mogłeś dostrzec" Robin Williams
Mirka 06:20, 31 lip 2015

Ona ma bardzo ładne liście kwiat niekoniecznie i może robić za tło a kwiatostan zawsze można ciąć ☺
Karol99 10:54, 02 sie 2015

wstawilem zdjecia brzoz
Malgosik 11:06, 03 sie 2015

ładnych werben się dochowałaś
moje z nasion mają dopiero 15 cm
pewnie nie zdążą zakwitnąć i jeśli nie przeżyją zimy to się także nie wysieją...
Mirka 10:30, 04 sie 2015

A co tu fotek nie ma Brzózki pokazuj
anka_ 11:22, 04 sie 2015

Mirka napisał(a)
Ona ma bardzo ładne liście kwiat niekoniecznie i może robić za tło a kwiatostan zawsze można ciąć ☺

Powiem szczerze, że zaczyna mi się coraz bardziej podobać. Może nie kwitnie tak spektakularnie jak patagońska i nie przyciąga tak motyli ale w grupie jest mocno widocznym akcentem.

Karol99 napisał(a)
wstawilem zdjecia brzoz

Dzięki, piękne są.

Malgosik napisał(a)
ładnych werben się dochowałaś
moje z nasion mają dopiero 15 cm
pewnie nie zdążą zakwitnąć i jeśli nie przeżyją zimy to się także nie wysieją...

Gosiu werbeną jestem oczarowana. Kolor, zwiewność i maaasa motyli. Żeby tylko jeszcze moja Graziella rosła tak szybko jak one....

Mirka napisał(a)
A co tu fotek nie ma Brzózki pokazuj

Moich to na zdjęciu nawet nie widać, takie duże. No trzy sztuki wcześniej sadzone. Na razie rośnie 18 szt, ale na jesieni będę jeszcze dosadzać. Jak trochę eMuś ogarnie linię wykopów biegnącą niedaleko to cyknę fotkę.

Marga 22:52, 04 sie 2015

Wow! 18 brzóz i jeszcze będziesz dosadzać... toż to las brzozowy chyba będzie
Karol99 22:58, 04 sie 2015

I bardzo dobrze, brzozy piękne drzewa.
anka_ 23:40, 04 sie 2015

Marga napisał(a)
Wow! 18 brzóz i jeszcze będziesz dosadzać... toż to las brzozowy chyba będzie

I takie jest zamierzenie.

Karol99 napisał(a)
I bardzo dobrze, brzozy piękne drzewa.

Uwielbiam brzozy , choć tak trochę wbrew logice bo jestem uczulona. Ale i tak tyle rośnie w koło, że te trochę więcej to bez różnicy.

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies