Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Buszując w zbożu i kukurydzy:)

Buszując w zbożu i kukurydzy:)

07_Rene 14:03, 01 kwi 2016

margaretka3 napisał(a)
Reniu, jakbyś jutro jechała do szkółki, dasz znać? Też bym się wybrała Będziemy razem się głowić, co wybrać

Nie wiem jak jutro będzie u mnie z czasem i pogodą (bo ciągle mam kupę sprzątania), ale jakbym czasem się wybrała to zadzwonię tak godzinę wcześniej chociaż
07_Rene 16:56, 01 kwi 2016

Szukałam zdjęć dla Beni... Stęskniłam się strasznie za różami... i kolorem ogólnie...

Zostawiam zdjęcia trawy dla Beni Nie wiem co to, ale bezproblemowe i szybko się rozrasta, co u mnie jest na plus.

Juzia 17:28, 01 kwi 2016

Ale ładna studzienka
renatamama3 17:31, 01 kwi 2016

Reniu ,ja też tęsknię ,za kolorem ,za rabatami wypełnionymi kwieciem .Ta studnia z różą, pełen romantyzm .pozdrawiam
Anda 18:17, 01 kwi 2016

Piekne zdjecia, sliczna roza Tez juz tesknie za takimi widokami
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
18:27, 01 kwi 2016
czytam u Sebka o siewkach werbeny ...u mnie już się pojawiają plewię ale w zeszłym roku był u mnie wysyp początkiem czerwca ...zakwitły chyba wszystkie

motyczki tez używam ...nie umiem bez motyczki plewić
18:35, 01 kwi 2016
07_Rene napisał(a)

Takiej ilości nie jestem w stanie w koszyczkach czy doniczkach.... Mam obawy, że nornice będą mieć wyżerę. Mam nadzieję, że doczekam się kwiatów, bo z tulipanami to jednak jest trochę zachodu

Miodunka

mam dużo tulipanów..nie sadze w koszykach ...nie wykopuje na lato ...po prostu wsadziłam do ziemi i są obcinam tylko potem łodygi po kwiatkach ...a potem jeszcze tylko uschłe liście...od cała robota

prowadzę w tym sezonie obserwacje czy zeszłoroczne odmianowe tez w tym roku zakwitną ...bo krążą plotki ze nie kwitną w kolejnych sezonach....ale coś mi się nie chce wierzyć

Bogdzia 19:15, 01 kwi 2016

07_Rene napisał(a)

Jestem, ale niewiele się u mnie dzieje

Jakieś wszystko brzydkie po tej zimie Nie okryłam rodków na zimę i te na słonecznym i wietrznym stanowisku nie wyglądają zbyt ładnie

Opryskaj je nawozem dolistnym, powinna sie zieleń poprawic ale te liscie dolne to juz na straty.
malgorzata_s... 20:15, 01 kwi 2016

Wpadłam też wiosnę u Ciebie zobaczyć:0 Na tym samym etapie jest co moja Zasiewy imponujące
babka 21:53, 01 kwi 2016

Ale trafiłam na piękne obrazki, brakowało mi tego Uroczo