Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

Magara 23:52, 15 kwi 2025

mirkaka napisał(a)

to jest cebulica od Vity, wiadomo jak coś niezwykłego to od Niej
Magara, przeglądam swój wątek z zeszłego roku, bo chciałam znaleźć nazwę tej cebulicy, niestety nie udało się, trzeba zapytać Vity, ale przy okazji znalazłam twoje wpisy i pytasz o przetacznika blue mirror, czy go gdzieś znalazłaś? Po przebudowaniu ścieżki wejściowej musiałam sporo go wykopać, nadal go chcesz? jeśli tak to albo daj namiary do wysyłki albo wpadnij do mnie przy okazji pobytu w Gdańsku

Mam nadzieję, że Vita sama się wypowie
Przetacznika BM nigdzie nie znalazłam, jeżeli masz nadmiary to oczywiście chcę Biorę każdą ilość W trójmieście to będę w święta, ale to raczej nie pora na wykopki, więc pisz na priv kiedy masz możliwości wysyłkowe
LIDKA 06:56, 16 kwi 2025

Brama i okolica bardzo elegancko się prezentuje.
Mireczko Twój ogród bardzo nam sie kojarzy z rodkami i powojnikiem. Nie likwiduj
Kordina 10:10, 16 kwi 2025

mirkaka napisał(a)
obiecane fotki

Jak ja lubię takie zakątki
Kasya 16:45, 16 kwi 2025

Na drugiej fotce to wilczomlecze ? Czy cos innego ?

mirkaka napisał(a)
Widok na duży klomb, w tle warzywnik, jak róże i hortensja nabiorą masy to go zasłonią

Dorota321 17:36, 16 kwi 2025

Witam po długiej przerwie i już zachwycam się Twoim ogrodem. Bardzo podobają mi się takie łączone materiały na podjazdach. U Ciebie świetnie to wygląda.
GorAna 22:33, 16 kwi 2025

Zachwycam się wilczomleczem i nowym podjazdem, ale największe wrażenie zrobiły na mnie różnokolorowe pierwiosnki Cudne ci one
Roocika 11:06, 17 kwi 2025

Świetnie wyszła nowa brama. Dobrze, że udało Ci się uratować rośliny przed zadeptaniem.

Wiosna się rozkręca.
mirkaka 12:51, 17 kwi 2025

April napisał(a)

Pod wpływem twoich zdjęć kupiłam sobie w tym roku i szukam godnej miejscówki

Ja sobie zrobiłam sadzonkę, bo myślę że jeśli bym go likwidowała- teoretycznie -to może małą sadzonkę posadzę gdzieś gdzie będzie mógł się rozrastać np w lasku? może go puszczę na jakieś drzewo? Na razie sadzonka jest we wiadrze

Ciekawe gdzie posadzisz swojego? Kupiłaś takiego jak mój czyli Mayleen, pachnący?
mirkaka 12:53, 17 kwi 2025

Ewa777 napisał(a)
Zmiany po remoncie zdecydowanie na plus. Piękna duża brama, świetnie położona kostka. Na pewno będzie Cię to cieszyć przez lata Wiadomo, ze czas remontów jest bardzo trudny do zniesienia, ale jest już poza Tobą
Też jestem przeciwna usuwaniu powojnika górskiego. Masz taki cudowny okaz, że byłoby żal.
Ja też zawsze podziwiam u Ciebie ten przetacznik Blue Mirror. Jak masz nadwyżki, to chętnie przygarnę doniczkę lub dwie W sklepach i internecie jest nie do zdobycia. Sprawdzałam co roku. Szybko się rozrasta?

Sprawdzasz co roku? I nie zapytałaś mnie o kawałek?? No Ewa, jak mogłaś Wiadomo że dla Ciebie coś będzie
mirkaka 12:57, 17 kwi 2025

Magara napisał(a)

Mam nadzieję, że Vita sama się wypowie
Przetacznika BM nigdzie nie znalazłam, jeżeli masz nadmiary to oczywiście chcę Biorę każdą ilość W trójmieście to będę w święta, ale to raczej nie pora na wykopki, więc pisz na priv kiedy masz możliwości wysyłkowe

Po świętach mogę wysłać, najlepiej jak podasz nr paczkomatu In Postu Jeśli nie to adres na priv