Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

Kasya 14:57, 18 kwi 2025

mirkaka napisał(a)

Kasiu wilczomlecz

Taki wielki na jakiego wyglada ?
Piekny
Ewa777 15:43, 18 kwi 2025

mirkaka napisał(a)

Sprawdzasz co roku? I nie zapytałaś mnie o kawałek?? No Ewa, jak mogłaś Wiadomo że dla Ciebie coś będzie

Nie wiedziałam, czy Ci się na tyle rozrasta, że dasz rade się podzielić
Poza tym ciągle od Ciebie dostaję jakieś cudne roślinki.
Dorota321 16:25, 18 kwi 2025

mirkaka napisał(a)

Dziękuję Dorotko, fajnie że zajrzałaś, myślałam że jesteś na instagramie i zrezygnowałaś z forum
Więcej przebywam na instagramie, tam zdobywam wskazówki o zdrowiu, fotografowaniu i pichceniu. Z Ogrodowiska wylogowało mnie jakiś czas temu i nie mogłam znaleźć hasła. Niedawno wpadła mi w ręce kartka z hasłem i udało się.
Mnie też wykańczają te wysokie temperatury, nie dość, że jestem słaba, to słońce wysysa ze mnie resztki sił. Warzywnik i u mnie jest priorytetem, bo mój organizm nie bardzo toleruje marketowe owoce i warzywa. Do domu wchodzę bardzo styrana.
Joku 18:59, 18 kwi 2025

O tej fasoli pamiętam, nawet wsypałam do torebki. Mogę posadzić do większej ilości doniczek . Odsadziłam też kępkę fioletowych krokusów na które byłaś chętna.
vita 19:11, 18 kwi 2025

mirkaka napisał(a)
Ja sobie zrobiłam sadzonkę, bo myślę że jeśli bym go likwidowała- teoretycznie -to może małą sadzonkę posadzę gdzieś gdzie będzie mógł się rozrastać np w lasku? może go puszczę na jakieś drzewo? Na razie sadzonka jest we wiadrze

Znam to, jak zakiełkuje pomysł, będzie wracał Ten nowy całkiem niezły Ale możesz przecież mieć i na domu i w lasku Napracowałaś się, warzywnik wymiecie Bardzo jestem go ciekawa
Donoszę, że hojnie darowany przetacznik Blue Mirror mogłam już w tym roku podzielić i mam już kilka ładnych kęp
Magara 22:25, 18 kwi 2025

mirkaka napisał(a)

Magara po świętach wyślę

Super
mirkaka 18:31, 19 kwi 2025

Kasya napisał(a)

Taki wielki na jakiego wyglada ?
Piekny

Tak, wielki i ciągle kwiatostany się rozwijają
mirkaka 18:32, 19 kwi 2025

Ewa777 napisał(a)

Nie wiedziałam, czy Ci się na tyle rozrasta, że dasz rade się podzielić
Poza tym ciągle od Ciebie dostaję jakieś cudne roślinki.

E tam, jak są nadwyżki to chętnie się dzielę
mirkaka 18:32, 19 kwi 2025

Dorota321 napisał(a)
Więcej przebywam na instagramie, tam zdobywam wskazówki o zdrowiu, fotografowaniu i pichceniu. Z Ogrodowiska wylogowało mnie jakiś czas temu i nie mogłam znaleźć hasła. Niedawno wpadła mi w ręce kartka z hasłem i udało się.
Mnie też wykańczają te wysokie temperatury, nie dość, że jestem słaba, to słońce wysysa ze mnie resztki sił. Warzywnik i u mnie jest priorytetem, bo mój organizm nie bardzo toleruje marketowe owoce i warzywa. Do domu wchodzę bardzo styrana.

Najważniejsze że jesteś
Alija 19:27, 22 kwi 2025

mirkaka napisał(a)

Mireczko, co to za magnolia? Ma piękny kształt kwiatów i kolor.

Brama bardzo elegancko się prezentuje. Rodki i powojnik są nie do ruszenia, nawet tak nie myśl,
to gwiazdy Twojego ogrodu.