Może wiosna opóźniona, ale jej przejawy bardzo ładne. Mnie też radują te roślinki darowane. Mają drugi człon nazwy "od Ani, Gosi, Sylwii, Madzi, Uli i jeszcze innych koleżanek" Zawsze z sympatią sobie o nich myślę.
Mireczko, piękna wiosna Pokazuj jak najwięcej, bo dużo się u Ciebie dzieje. Hortensje zazieleniły się bardzo szybko, moje daleko w tyle. Masz wspaniałe kepy ciemierników. Dbasz o wszystkie roślinki dzięki ogromnej wiedzy ogrodniczej. Zawsze to u Ciebie podziwiam
U mnie trawnik jeszcze nie ruszony, ale jak pogoda dopisze, to zadziałamy w weekend. Deszczyk by się przydał.
Cebulki psizębu były małe, takie udało mi się wykopać. Z czasem na pewno zmężnieją.
W zeszłym roku o ile mnie pamięć nie myli byłaś chętna na dzwonki Poszarskiego. Odsadzić?
Twoje ciemierniki będą mi się teraz śniły w nocy Taka kryzka!
Miło bardzo widzieć nasze roślinki w tak dobrej kondycji Cebulica to S. litardierei. U mnie jeszcze nie kwitnie, wcześniejsza u Ciebie wegetacja Dlaczego jesteś rozczarowana iryskami? To reticulata?
Ewa, moje tylko te krzaki takie wyrywne, reszta w tyle E tam z tą wiedzą, ja jestem już na etapie że jak się czegoś nowego nauczę, to szybko zapominam, głowa już gorzej pracuje
Z trawnikiem nadgonisz, A u Ciebie nie popadało w nocy dwa dni temu? Przydałby się porządny deszcz
Jola, posadziłam je w lasku, wiosną jest tam wilgoć po zimie, potem sucho, ale tak chyba miało być? Cieszę się że są choć te dwa kwiatki, w zeszłym roku nie było żadnego
Tak, chcę. odsadź
Czy wychodzą już u Ciebie epimedia? Moje jeszcze śpią, i nie wiem, czy nie wymarzły?