Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wszystkiego po trochu

Wszystkiego po trochu

mirkaka 05:54, 30 mar 2018

Kindzia napisał(a)
Mireczko ale masz łany przebiśniegów!!! Ale masa!!! Pięknie to wygląda!!! Dostałam ze 3 lata temu od Bogusi, u mnie rosną pod klonem, pod korą. I rozrastają się Wolno wprawdzie przyrastają, ale już je widać. Czyli kwaśne im nie przeszkadza

No też mi się tak wydaje że kwaśna ziemia im nie przeszkadza Trzeba je zostawić tylko w spokoju i czekać
A tak w ogóle to witaj Kasiu po zimowym śnie
mirkaka 05:58, 30 mar 2018

U nas na północy nawrót zimy, a już myślałam że nie zobaczę tego białego dziadostwa w ogrodzie. Nadzieją że stopi się dzisiaj, jutro..
Wg zapowiedzi wiosna za tydzień, ale już tyle razy te zapowiedzi się nie sprawdziły..Ech, pozostaje czekać cierpliwie, a tymczasem życzę wszystkim zaglądającym spokojnych Świąt
AgataM 06:48, 30 mar 2018

mirkaka napisał(a)
U nas na północy nawrót zimy, a już myślałam że nie zobaczę tego białego dziadostwa w ogrodzie. Nadzieją że stopi się dzisiaj, jutro..
Wg zapowiedzi wiosna za tydzień, ale już tyle razy te zapowiedzi się nie sprawdziły..Ech, pozostaje czekać cierpliwie, a tymczasem życzę wszystkim zaglądającym spokojnych Świąt

Witaj Mirko Straszne rzeczy piszesz..... Znowu biało? Ale może przy dodatniej temperaturze szybko się rozpuści...... Tylko błota pełno.....
Również Ci życzę zdrowych i spokojnych Świąt Wielkanocnych
mirkaka 10:40, 30 mar 2018

wstawiam zdjęcia z dzisiejszego poranka, tak dla dokumentacji bo na pewno nikogo nie zachwycą

pierwsze krokusy, mimo śniegu nie dają za wygraną i ogłaszają wiosnę

a tu wyglądają cebulice

bacowa 11:43, 30 mar 2018

Aż okulary założyłam żeby te cebulice zobaczyć .

U nas podobnie , juz mi się tak chce ciepła że oferty biura podróży zaczęłam oglądać.
Joku 11:56, 30 mar 2018

U mnie śniegu mniej, trochę się znajdzie tu i ówdzie. Zaszłam dzisiaj do ogrodu żeby sprawdzić postępy wiosny i odkryłam kwitnące krokusy. To ci niespodzianka . Bo przebiśniegi widzę z okna. Smacznego jajka życzę.
Iwk4 13:32, 30 mar 2018

U mnie wczoraj zasypało. Dziś mokry śnieg się robi, nadal biało.
Radosnych i spokojnych świąt Mirko.
Kasia_CS 15:04, 30 mar 2018

Mirko, u mnie tak było wczoraj, stopiło się po południu a teraz mam 12stopni przesyłam zatem słoneczko i życzenia Wesołych świąt!!
Kindzia 18:27, 30 mar 2018

Matko...jaka różnica...ja też wstawiłam zdjęcia z dzisiaj...

Spokojnych, szczęśliwych świąt Mireczko!
mirkaka 12:14, 31 mar 2018

ostatni dzień marca zrobiło się całkiem ładnie, śnieg stopniał, a roślinki pokazały kolorki Zimno jest bardzo ale słoneczko przyświeca

hortensja ogrodowa też dała radę