Anda
13:55, 05 sty 2020

Co do wymiany garnków, to trzeba zwrócić uwagę na to, czy są przeznaczone do indukcji, czy nie. Przeważnie mają taki znak od spodu. Nie spotkałam się jeszcze z garnkami z tym znakiem, które nie działały. Wiadomo, że najtańsze podróbki mogą być oszukane. W PL są przecież dobre firmy produkujące garnki. Takie garnki też o wiele lepiej się myje

Moją indukcję mam od 10 lat, garnki również. Gotuję codziennie. Nic się nie psuje, nie przypala, wszystko się łatwo myje. Płyta wygląda jak nowa. Same plusy

Nie wiem, czy właściciele mieszkań na stancje wyposażają je w takie same produkty, w które wyposażyliby własne mieszkania. Myślę, że tu chodzi po prostu o dobrą jakość.
Znalazłam na szybko taką stronę
http://plyta-indukcyjna.pl/garnki-indukcyjne
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken