Anda
10:14, 14 gru 2021

Dział techniczny nie próżnuje

Koszt, nawet, jeśli byłby wyższy, to przelicz na kolejne 10 lat przynajmniej

Rozumiem rozgoryczenie po tak szkodliwej działalności ślimaków. U mnie w skrzyniach jest spokój, ale w pierwszym roku ich założenia, jeszcze bez blach, miałam też wszystko pojedzone. Co wieczór robiłam polowanie na ślimaki, to trochę pomagało. Jednak blachy są o wiele lepsze

Na rabatach kwiatowych nie mam żadnych barier. Jednego roku dziwiłam się, dlaczego mi szałwia nie rośnie po przycięciu. Potem odkryłam, że to sprawka ślimaków. Po posypaniu ekologicznymi granulkami antyślimakowymi odrosła

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken