inka74
06:52, 24 wrz 2020

przeszło ci bo masz w tej chwili zrobioną bardzo dobrze bazę ogrodu i dobre nasadzenia. Przynajmniej ja tak widzę na zdjęciach. Ogród jako całość wygląda pięknie. To, że gdzieś coś wypadło i wymienisz to norma. Ale też prawdą jest, że to co miałam już 2 lata temu w ogrodzie to na standardy ogólne w kraju było bardzo na plus. Ale O niejako podbija poprzeczkę. Ciągle chcesz "lepiej". Na Facebooku jakoś się nie odnalazłam. Na Insta mam za słaby warsztat fotograficzny i ogród jeszcze ma za trudne warunki do ładnych zdjęć. Zresztą musi się po prostu rozrosnąć. Tu nikomu to nie przeszkadza, nikt w ten sposób nie ocenia i lubię po prostu z wami gadać, wyjęczyć swoje bóle czy cieszyć z sukcesu
Tu wiem, że jak ktoś coś napisze to przynajmniej miał wcześniej styczność jakąkolwiek z moim pamiętnikiem ogrodowym
bo ja nie udzielam się szeroko. Czasu brak. I jak ktoś coś wskaże, że nie do końca jest OK to nie dlatego że jest złośliwy a dlatego, że chce pomóc. To cenne. I nikt się nie obraża jak jego wskazówka nie została wykorzystana.