Jakbyś miała problemy to w tym roku mam Rosamundę - mogę się podzielić sadzonkami. Nawet teraz moge Ci wysłać np do paczkomatu - mają z 10cm wysokości więc jeszcze trochę muszą podrosnąć.
Rok temu miałam od Ciebie pomidorki, przezimowałam bananowego, zamierza kwitnąć buahahaha
Rosamunda strasznie drogie. Kupowałaś z kimś na spółkę jakąś większą ilość? Jednego chętnie spróbuję. 31 jest przesyłka przez OLX za 1zł to chętnie odkupię. Bananowego pomidora? U mnie kwiatki pojawiły się na papryce banana, której nasiona mam od Ciebie.
Łazienka jeszcze nie gotowa Robi się. Byłaby gotowa (poza szafą), tylko płytki coś dotrzeć nie mogą. Poza tym co chwila coś wyskakuje. A to zły syfon pod brodzik, a to dostępność jednej z baterii słaba.
W ogóle chciałam trochę inną łazienkę, ale zcykorzyłam, że nie uda się efektu starej kamiennej ściany uzyskać takiej jak tu: https://pin.it/68rAtmShk i będzie jedynie poprawna, standardowa w beżach.
Kamienna ściana w łazience fajna. Te drobne kamyczki na podłodze też.
Nie wiem tylko jak z utrzymywaniem czystości.
Miałam kiedyś przecudnej urody podłogę w kuchni.
Do jej czyszczenia używałam…elektrycznej szczoteczki do zębow. Nigdy więcej!
Teraz mam na podłodze w kabinie kafle udające stary, wytarty dywan i to jest genialne.
Zero szorowania, żadnych zacieków, smug etc.
To by była jedna ściana, która byłaby tłem dla wanny. Jakoś bym to odkurzyła od czasu do czasu.
Te płytki jak wytarty dywan chyba kojarzę. Są takie jedne, co je często na realizacjach widzę. Może to te. Ładne bardzo.
W prysznicu mam niski brodzik kompozytowy. W jednej łazience mam odpływ liniowy i drewnopodobne płytki. Teraz wybrałam brodzik w kolorze bardzo podobnym do płytek (jasnym beżu)
Ja mam odpływ liniowy w dolnej łazience.
Nie jestem fanką.
Może mam jakiś wybitnie mały odpływ ale zatyka się to często.
Teraz wybralabym brodzik choc akurat podloga z tych kafli zamiast brodzika bardzo mi sie podoba.
Drugi raz bym nie zrobiła. Wkopałam się w ten model co na tym odpływie płytka jest osadzona. Trzeba czymś podważyć by podnieść i jest to mega niewygodne.