Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Rojodziejowa na wygwizdowie wojuje z gliną

Wafel 22:01, 23 kwi 2025

Pokaż alstremerie Nie mogłam znaleźć tych krzaczków w ogrodzie, o którym pisałam, dlatego ciekawi mnie jak te kupione teraz wyglądają, choć w sumie mogą być podpędzone w szklarni. Kolor zapowiada się super
Rojodziejowa 22:03, 23 kwi 2025

Wafel napisał(a)
Pokaż alstremerie Nie mogłam znaleźć tych krzaczków w ogrodzie, o którym pisałam, dlatego ciekawi mnie jak te kupione teraz wyglądają, choć w sumie mogą być podpędzone w szklarni. Kolor zapowiada się super

Moje alstromerie na razie są małymi kupeczkami, wysokimi na max 20cm Udokumentowałam jedynie kolor jednego leżącego kwiatuszka

Tak w doniczkach wyglądały. Na pewni podpędzone w szklarni
Marcin89 22:05, 23 kwi 2025

Wow, co za kolorek
Kordina 22:40, 23 kwi 2025

Rojodziejowa napisał(a)
Pierwszy raz dziś widziałam moją kotę tarzającą się w przy, ale nie w kocimiętce. Potem poszła myziać się liśćmi traw.

Co za porządne koty, bo u Pati też, nie tarzają się w roślinach łamiąc wszystko i dewastując rośliny obok jak u mnie było
Magara 22:45, 23 kwi 2025

Asia, melduję, że moja przesyłka od FG jest już w łapach DPD Zapewne na terenie Niderlandów, ale to przecież rzut beretem
Twoje zamówienie jak?
W nazwie mojej miejscowości są dwa znaki diaktryczne - nieodmiennie mnie bawią wiadomości w języku obcym, które mnie zapewniają, że przesyłka do mnie jedzie Zawsze mi się wtedy przypomina stary dowcip o kupowaniu biletu z Łodzi do Pekinu
MagdaLenka 22:56, 23 kwi 2025

Asia, pomysł na pergolę nawiązującą do kształtu szklarni jest rewelacyjny!
Szkic wstępny bardzo mi się podoba.
U siebie też będę likwidowała kolejną część trawnika i mam przewidzianą pergolę, ale w zwykłym prostokątnym kształcie.
Rojodziejowa 23:03, 23 kwi 2025

Magara napisał(a)
Asia, melduję, że moja przesyłka od FG jest już w łapach DPD Zapewne na terenie Niderlandów, ale to przecież rzut beretem
Twoje zamówienie jak?
W nazwie mojej miejscowości są dwa znaki diaktryczne - nieodmiennie mnie bawią wiadomości w języku obcym, które mnie zapewniają, że przesyłka do mnie jedzie Zawsze mi się wtedy przypomina stary dowcip o kupowaniu biletu z Łodzi do Pekinu

A u mnie tak:

Ewidentnie sobie Ciebie chyba upatrzyli Chcieli zacieśniać więzi itd. a mnie zlali A ja już na łubiny mam miejsce!
Rojodziejowa 23:05, 23 kwi 2025

MagdaLenka napisał(a)
Asia, pomysł na pergolę nawiązującą do kształtu szklarni jest rewelacyjny!
Szkic wstępny bardzo mi się podoba.
U siebie też będę likwidowała kolejną część trawnika i mam przewidzianą pergolę, ale w zwykłym prostokątnym kształcie.

Dzięki Kochana Trawnik tam właściwie nie istnieje, więc to też przemawiało za inną organizacją przestrzeni. Mam nadzieję, że powoli, krok po kroczku zrobi się wszystko wokół domu spójne.
Magara 23:16, 23 kwi 2025

Rojodziejowa napisał(a)

Ewidentnie sobie Ciebie chyba upatrzyli

Jaaasne Obstawiam, że zobaczyli, że durna zapłaciła za przesyłkę bo ślepa i nie wiedziała gdzie kod wpisać, znaczy kasy ma jak głupi bateryjek, trzeba dbać o takiego klienta Ktoś przeoczył, że za shipping kasę oddali jednak
anuska2507 23:21, 23 kwi 2025

Moje łubiny też już w drodze do PL