Rojodziejowa
21:42, 26 kwi 2025
.jpeg)
Boli mnie zadek i łydki. A nic spektakularnego się nie zadziało. Widać poważny jest mój zastój zimowy.
1. Wybrałam żołędzie z rabaty przyskarpowej. Było tego jakieś 200l. Najbardziej denerwujące były te, które już korzonkami się wbiły w ziemię.
2. Przetransportowałam 2 szt Utigord Falls na skarpę… jutro zerknę, czy nie trzeba ratować, bo wyciągnięta z dołka, a była już zielona.
3. Zasadziłam Petit Papillon.
4. Wcisnęłam w rabatę 3 Molinie Black Arrows.
5. Poszła do ziemi Sum and Substance.
6. Wsadziłam bluszcz przy mauzerze z deszczówką.
7. Wbiłam wyższym pomidorom tyczki.
8. Ciut odchwaściłam rabatę przy amanogawach.
A Eryk skręcał skrzynie. Prawdopodobnie zatem coś się uda w tym roku z warzyw w nie włożyć
1. Wybrałam żołędzie z rabaty przyskarpowej. Było tego jakieś 200l. Najbardziej denerwujące były te, które już korzonkami się wbiły w ziemię.
2. Przetransportowałam 2 szt Utigord Falls na skarpę… jutro zerknę, czy nie trzeba ratować, bo wyciągnięta z dołka, a była już zielona.
3. Zasadziłam Petit Papillon.
4. Wcisnęłam w rabatę 3 Molinie Black Arrows.
5. Poszła do ziemi Sum and Substance.
6. Wsadziłam bluszcz przy mauzerze z deszczówką.
7. Wbiłam wyższym pomidorom tyczki.
8. Ciut odchwaściłam rabatę przy amanogawach.
A Eryk skręcał skrzynie. Prawdopodobnie zatem coś się uda w tym roku z warzyw w nie włożyć