Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

TAR 15:24, 25 lut 2020

edytowane
inka74 22:56, 25 lut 2020

Nie wiem czy byś chciała (bo to byłaby nowa odmiana u ciebie ale koło szubienicy może by bambus pasował. Zimozielony, rośnie u mnie w cieniu, nie rozchodzi się (taka odmiana), ładnie przyrasta. Pokrój fontannowy. Podobno do wysokości 1,5 metra rośnie. Patrzyłam sobie dziś na moją sztukę i jakby było potrzeba mogę już coś z niego wykroić.
makadamia 07:26, 26 lut 2020

TAR napisał(a)
edytowane

Czyżby jakieś niegrzeczne skojarzenia? Chyba muszę naprawdę popracować nad swoimi rysunkami
makadamia 07:30, 26 lut 2020

inka74 napisał(a)
Nie wiem czy byś chciała (bo to byłaby nowa odmiana u ciebie ale koło szubienicy może by bambus pasował. Zimozielony, rośnie u mnie w cieniu, nie rozchodzi się (taka odmiana), ładnie przyrasta. Pokrój fontannowy. Podobno do wysokości 1,5 metra rośnie. Patrzyłam sobie dziś na moją sztukę i jakby było potrzeba mogę już coś z niego wykroić.

Bronię się przed nowymi roślinami, bronię, a potem i tak coś zawsze wprowadzę
Będziesz zapraszała w tym roku na tulipany? To bym przy okazji obejrzała i bambusa

Myślę nad nasadzeniami do tych donic, i wychodzi mi, że trzeba by było zrobić zupełną rewolucję, bo do nich żadne krzewy nie pasują.
taka inspiracja
galgAsia 08:13, 26 lut 2020

Chciałam tylko powiedzieć, jako zupełny lajkonik , że ten kopytnik w inspirkach to też fajny jest O reszcie nie powiem, bo nie wiem, ale pilnie podglądam i się uczę
P.S. ja z Wami, wiesz gdzie
makadamia 08:16, 26 lut 2020

Bardzo fajny. W zeszłym roku wyżebrałam od kogoś sadzonkę. Muszę ją odnaleźć, bo nie pamiętam gdzie wsadziłam. Jakoś mi zniknęła z oczu...
TAR 08:58, 26 lut 2020

makadamia napisał(a)

Czyżby jakieś niegrzeczne skojarzenia? Chyba muszę naprawdę popracować nad swoimi rysunkami

bingo ale usunelam, nie chcialam byc obsceniczna ale tego kaktusa i kulke to kolezanka niech inaczej narysuje a posadzi raczej dwie kulki
inka74 09:06, 26 lut 2020

Asia, jak będziecie chciały przyjechać to brama jest otwarta. Tylko termin trzeba ustalić. W tym roku być może wcześniej bo i tulipany bardziej zaawansowane. Ty zresztą zawsze możesz przyjechać też poza spotkaniem. AF powinna być niedługo otwarta...
makadamia 09:06, 26 lut 2020

taak, z dwoma kulkami nikt nie będzie miał już żadnych skojarzeń. wcale a wcale
makadamia 09:08, 26 lut 2020

inka74 napisał(a)
Asia, jak będziecie chciały przyjechać to brama jest otwarta. Tylko termin trzeba ustalić. W tym roku być może wcześniej bo i tulipany bardziej zaawansowane. Ty zresztą zawsze możesz przyjechać też poza spotkaniem. AF powinna być niedługo otwarta...

Kompost powinnam kupować, a nie nowe rośliny