Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Podmiejski ogródek

Podmiejski ogródek

inka74 22:37, 10 maj 2020

W AF teraz chyba po 8 zł płaciłam za Nikolasa. Zielona, niewysoka, szerokie kępy buduje
Roocika 08:26, 11 maj 2020

Mam wrażenie, że teraz dzieci (przez ta pandemię) czują się bardziej zaniedbane (ale to nieogrodowy temat , nasza córka nie może się pogodzić z tym, że jesteśmy teraz także nauczycielami).
Ciekawa jestem jaki będzie efekt, pomysły masz świetne
makadamia 17:44, 11 maj 2020

Ja mam wrażenie, że moje dzieci po prostu źle znoszą to, że zajmujemy się swoimi sprawami a nie nimi. Bo jak wcześniej oglądały tv albo bawiły się z kuzynami, to nie wyglądały na nieszczęśliwe

Iwonka, może się skuszę na tego nikolasa, bo na razie mam tylko all gold. w sprawie śś zadzwonię jeszcze do radzymina. Jak nie będzie, to trzeba będzie jechać do kobyłki.

Reniu - dziękuję za info o Percy'm. Już kupiłam dwie sztuki Śliczny jest

Jolu, Asiu, Aniu, Haniu, Jolu, Helen, Kasiu - wszystkim Wam dziękuję za wsparcie
makadamia 17:46, 11 maj 2020

ależ paskudne te zdjęcia z telefonu
zupełnie wyprane z kolorów.

w każdym razie, to jest kawałek, który na razie udało mi się zrobić. Percy był kupiony, a cała reszta z mojego ogrodu: dwie azalie kermesina rose, tiarelle, języczniki, bodziszki korzeniaste, turzyce ice dance, hosty. Wreszcie będzie "zarośnięte"
z tyłu widać pokrywę od szamba, które równo rok temu odkryliśmy i mąż postanowił zrobić nawodnienie. Właśnie robi.

Sprawdziliśmy: jest całe 1,5m czystej wody, a pod spodem jeszcze muł
inka74 20:01, 11 maj 2020

Asia cena była 399 lub 549. No jakoś tak dla mnie zaporowo było mimo iż duże były. 3 sztuki stały. Przy tej cenie to taniej cię wyjdzie wyprawa do Pęchcina. Tam mają duże i znaczenie tańsze. Te chyba też są od nich ale z odpowiednim narzutem. Obelisk taki ponad 2 m kupowałam za chyba 229 lub mniej (rabat na ogrodowisko).
Pszczelarnia 20:08, 11 maj 2020

makadamia napisał(a)
Dzieje się

I już wygląda. I nawadnianie!
makadamia 21:20, 11 maj 2020

inka74 napisał(a)
Asia cena była 399 lub 549. No jakoś tak dla mnie zaporowo było mimo iż duże były. 3 sztuki stały. Przy tej cenie to taniej cię wyjdzie wyprawa do Pęchcina. Tam mają duże i znaczenie tańsze. Te chyba też są od nich ale z odpowiednim narzutem. Obelisk taki ponad 2 m kupowałam za chyba 229 lub mniej (rabat na ogrodowisko).

O kurczę, rzeczywiście.

to kto ma ochotę na wycieczkę do pęchcina?
makadamia 21:22, 11 maj 2020

Pszczelarnia napisał(a)

I już wygląda. I nawadnianie!

Ewciu, to już historia! Z rana wrzucę aktualniejsze zdjęcia.

A z nawadnianiem to jestem w szoku. Ani słówkiem się nie zająknęłam na ten temat
mrokasia 21:31, 11 maj 2020

makadamia napisał(a)

O kurczę, rzeczywiście.

to kto ma ochotę na wycieczkę do pęchcina?

Ja .
inka74 23:03, 11 maj 2020

Tylko zanim się wybierzesz zadzwoń w oba miejsca aby skuchy nie było a ty którą odmianę chcesz kupić? I jak duże?