Anda
15:02, 16 maj 2018

Na zdjęciach zawsze warto postawić człowieka, wtedy widać wysokość i ogólnie wielkość rabat i nasadzeń

Co do buksów, to u Was jeszcze ćmy nie ma? Nie doradzę z tą kruszyną. Musiałabym widzieć na żywo. W ogóle na tym forum przydałaby się funkcja teleportacji

Caradonna taka wielka u Cię? To rabata żyzna jest bardzo. Wtedy na rabatę daj którąś z tych innych szałwii

Do reszty nasadzeń się nie odniosłam, ale patrząc na plan, chcesz i Kostrzewę i rogownicę? Wg mnie albo albo. Jeśli trawy to tylko Pennisetum Little Bunny.
Zamiast floksów posadź jeżówki. Najlepsze są wg mnie te nieodmianowe. Siewek będziesz miała na trzy ogrody

Kłosowiec ładny, ale wg mnie za wysoki. Już jeżówki rosną na metr wysokości. Kłosowiec jest raczej wyższy. No chyba że Twój nie będzie. Masz go tam teraz drugi sezon?
Wyrysuj sobie tą rabatę w wersji nie od góry, ale poziomo. Proporcje muszą sie zgadzać.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken