Sliczne zdjecia, Kasiu. Ogrod nabiera masy. Do tej rabaty przy czerpni moze czosnkow by na jesieni dla koloru trochę dosadzić? Bo potem to juz roze beda tam krolowac
Wszystkiego najlepszego, poza tym i szybkiego rozwiazania!
Cosik mam tyły w odpisywaniu, a po wczorajszym dniu to juz w ogóle
Polecam zaprosić do ogrodu, tylko dobrze wybrać odmianę ta moja jednak za wysoka na moje potrzeby
A wielki dzień - to już tylko Kaja wie jak dla mnie to jutro, a co ona wykombinuje ...
Oj, tam niecierpliwa jesteś powiem Ci, że gdyby miarą mojej gotowości do porodu miało być moje zmęczenie, to chyba będę kolejny rok bym biegała z brzuchem. Wczoraj teściowa się śmiała, że do porodu to się nie szykuje, bo zbyt żwawa jestem
A bo ja, tak piszę o dużych porach dnia i nocy, jak tak nagle się obudzę i chwilowo odechciewa mi się spać to trzeba jakoś spożytkować ten czas
Kasiu - odrobinę spóźnione życzenia ale za to z całego serducha płynące. Trochę szkoda, że arbuzik prezentu na urodziny nie zrobił ale z drugiej strony dobrze bo każda swój dzień świąteczny będzie miała. I z imprezy urodzinowej gości nie musiałaś wypraszać
Mua :* chaosu faktycznie jakby mniej, ale to efekt ciągłych zmian, przesadzanek i mnożenia roślin, które kupiłam na początku dobrze, ze chociaż wtedy zainwestowalam w fajną niedużą szałwię, bo do dziś jestem z niej bardzo zadowolona - chyba jest królową moich pierwszych ogrodowych zakupów jak tak pomyślę
Heidi sadziłam jesienią-goły korzeń juz któryś raz mi się przewija nazwa tej Natashy.. az muszę wyszukać, bo nie znam panienki
Ogródek na ogrodowiskowe standardy jest bardzo mały ma 230m2.. a jak na standardy przymieszkaniowe w bloku to jest olbrzymi, hihi wszystko caculy gdyby nie ten garaż pod spodem ale na razie nie mogę narzekać,bo to co posadzilam, to rośnie jakby nigdy nic
Wiesz, zawsze się dziwię z tymi różami, jak czytam o setkach sztuk u innych.. a tu się okazuje, ze juz mam 40, a myślałam że będę mieć co najwyżej kilka
Taki sam duet imin dzieci mam wśród znajomych
Kasiu, pięknie masz już w ogrodzie, cudownie róże zaczynają, kocimiętki, szałwie. U mnie trochę później wszystko będzie ale to dobrze bo jeszcze azalki i rodki na pierwszym miejscu.
Łatwego porodu życzę i zdrowego dzieciątka I nie zapominaj o nas w natłoku nowych obowiązków
Bardzo bardzo bardzo dziękuję wszystkim za urodzinowe życzenia! Po prostu w, takich ilościach nie ma opcji, zeby się nie spełniły, prawda?
Kajka na szczęście oszczędziła i mnie i sobie dzielenia się dniem urodzin, za co jestem jej mega wdzięczna teraz daję jej olbrzymie zielone światło do wyjścia !